În acest weekend prelungit în Bacău (22-26 decembrie 2018)

Sambata, 22 Decembrie 2018 | Bacau | Comenteaza

Ediția din această săptămâna a rezumatului cuprinzând evenimentele ce au loc la finalul săptămânii în Bacău include și oportunitățile de bifat în timpul liber pe care băcăuanii îl vor avea zilele acestea cu ocazia minivacanței de Crăciun. Așa cum era de așteptat, majoritatea manifestărilor au loc în puburi și sunt concerte ori serate vizând sărbătoarea nașterii lui Iisus.

Totuși, avem ofertă și pentru tinerii pasionați de muzică electronică la Centrul de Afaceri și Expoziții, acolo unde gașca de la fostul Zebra a pus la cale o serie de evenimente underground. Totuși, în cazul în care aveți idee dacă există niște manifestări ori întâlniri sportive pentru pasionați, vă rog să-mi dați de știre. :)

Sâmbătă, 22 decembrie:

Duminică, 23 decembrie:

Luni, 24 decembrie:

Marți, 25 decembrie:

Miercuri, 26 decembrie:

Evenimentul acestei minivacanțe de Crăciun în Bacău: Regal vienez de Crăciun @ Teatrul de Vară;

Organizatorii și promoterii care doresc să promoveze un eveniment pe acest blog mă pot contacta aici. Fie că este de club, sportiv, cultural, politic sau social, fiecare eveniment din oraș este important pentru mine și sunt sigur că și pentru cititorii mei. De asemenea, nu voi respinge nici sugestiile din partea cititorilor.

parcul cancicov iarna craciun 2012 1

Lasa un comentariu