Există viață după 9 decembrie

Luni, 10 Decembrie 2012 | Pareri personale | 10 comentarii

Acum, că a trecut toată nebunia cu alegerile și urmează o alta cu numirea premierului și formarea noului Guvern, să tragem niște concluzii:

 • USL a închis județul Bacău, adică a luat toate mandatele: 10 deputați și 4 senatori. Se pare că după redistribuire mai intră în Parlament și un senator PP-DD, 2 deputați PP-DD și unul ARD.
 • Cosmin Necula și Dragoș Luchian, cei pe care i-am susținut și pe care i-am votat, n-au avut emoții și vor reprezenta municipiul Bacău în Parlament.

 • PP-DD n-a scos oameni la vot, ci a ciupit sufragii de la alte partide. Întrebarea este… de la cine?
 • Uniunea Social Liberală are șansa de a face niște lucruri în țara asta.
 • Noul Parlament va număra în jur de 550 de mandate. Asta în ciuda faptului că în urmă cu trei ani românii au votat la referendum trecerea la unparlament unicameral și reducerea numărului de parlamentari (maxim 300 deputați). E bine, clasa politică micționează în continuare pe vox populi.

USL, la treabă!

10 comentarii la “Există viață după 9 decembrie”

 1. Reghe 10 Decembrie 2012 at 22:43 Permalink

  Ma tem ca si astia sunt la fel ca ce de dinainte. Adica nu vor face nimic, asa ca nu prea ma astept la schimbare. Am inceput sa ma resemnez ca Romania nu se va schimba in urmatorii 50 de ani.

  • altul 10 Decembrie 2012 at 22:48 Permalink

   care astia, care altii? Sunt aceiasi politicieni, multi sunt la al nu stiu catalea mandat..

 2. o anonima 10 Decembrie 2012 at 22:54 Permalink

  ooo, micționează, ce termeni, domnu’ student!

 3. Iulia 11 Decembrie 2012 at 12:59 Permalink

  Exista viata si dupa 9, dar cu televizorul inchis. Nu-i mai suport!

 4. MM 11 Decembrie 2012 at 18:57 Permalink

  esti fan USL ??

  • BigBadSheep 13 Decembrie 2012 at 14:14 Permalink

   Nu se vede? Mai întrebi? Dar mă rog, e bine că are o opinie politică deşi tind că cred, că printr-un concurs de împrejurări (a se citi cineva din familie care trage foloase dintr-o susţinere/colaborare cu un partid) a ajuns şi el să aibă aceeaşi opinie politică.
   Scuze kristofer dar ăsta este adevărul. Ca student şi ca om inteligent (cel puţin aşa te pozezi) este o prostie să susţii – mai întâi de toate politica în general, USL-ul. Mă rog, nu e locul de discuţii politice aici, dar nu îţi face cinste această preferinţă politică.

 5. mihai30 13 Decembrie 2012 at 19:29 Permalink

  E tanar, usor de manevrat inca…

  • Ion ion 13 Decembrie 2012 at 19:37 Permalink

   Omul a ales ceva, asta e viziunea lui politica. Care este problema voastra? Nu trebuia sa mearga la vot?

 6. BigBadSheep 14 Decembrie 2012 at 02:24 Permalink

  Revenind acum la întrebarea ta…se pare că există dar e în curs de extincţie. USL-ul a uitat repede de la mână pân’ la gură ceea ce a promis prin campanii (nu că m-ar interesa ceva, că nu aştept pomeni de la nimeni) şi a pus în aplicare ceea ce avea de gând dinainte de alegeri dar a ţinut ascuns totul.
  Ok. USL va avea o viaţă grea.
  Kristofer – o întrebare pentru tine, dacă binevoieşti să îţi exprimi punctul tău de vedere.
  În 2009 poporul a fost pentru reducerea numărului de parlamentari şi pentru un parlament unicameral. USL-ul a tăcut mâlc şi nu a mai ţipat tare că e voinţa poporului să fie redus Parlamentul.
  În 2012 USL a ţipat în gura mare că Băsescu trebuie să renunţe la preşedenţie deoarece nu este dorit nici de cei care au votat pentru şi nici de cei care nu au fost la vot (tăcerea se consideră mereu un răspuns pozitiv). De ce când convine USL-ului este bine, iar acum, când a mai băgat pe statul de plată încă 88 de lichele, noi, poporul, nu ar trebui să ne răzvrătim ca să le aducem aminte de referendumul din 2009. Această alianţă te reprezintă cu adevărat? Reprezintă crezul tău, idealul tău?


Lasa un comentariu