Mai mult ca sigur, anul acesta vom vedea F-16 pe cerul Bacăului

Miercuri, 10 Mai 2017 | Bacau, stiri | 1 comentariu

Nu mai este niciun secret că sunt pasionat de tehnică militară și că unul dintre evenimentele mele preferate din Bacău și pe care mereu vi le-am relatat cu mare plăcere este mitingul aviatic ce are loc la începutul fiecărei veri pe aeroportul din localitate.

Pe lângă aeronavele MiG-21 Lancer, IAR-330 PUMA, IAR-99 Șoim, YAK-52, C130 Hercules pe care anual le vedem la show-ul aerian, la fiecare ediție așteptăm cel puțin o vedetă, adică acel moment special care să deosebească evenimentul respectiv de cele desfășurate în anii trecuți.

Dacă în 2015 am fost vizitați de un A-10 Thunderbolt II, anul acesta se pare că vom avea ocazia să vedem în premieră pe cerul Bacăului cel puțin unul dintre cele 9 avioane F-16 intrate recent în dotarea Forțelor Aeriene Române!

f-16-romania

foto: RAF

De asemenea, au mai confirmat prezența sportivii de la Aeroclubul României, explozivii Iacări Acrobați, respectiv Asociația Tradiția Militară.

Cel puțin asta promite afișul oficial al evenimentului organizat de Baza 95 Aeriană sâmbâtă, 10 iunie 2017, începând cu ora 10:30, cu ocazia împlinirii a 105 ani de la nașterea eroului căpitan aviator Alexandru Șerbănescu.

Accesul pentru public se va face din strada Condorilor, în zona Aerostar S.A.

miting aviatic bacau 2017

1 comentariu la “Mai mult ca sigur, anul acesta vom vedea F-16 pe cerul Bacăului”

  1. IONEL RESMERITA 14 Mai 2017 at 14:51 Permalink

    buna ziua
    ma intereseaza daca anul acesta se vor mai face zboruri cu avionul HERCULES si daca da atunci cum ma pot inscrie pe acele lista
    multumesc anticipat pentru raspuns


Lasa un comentariu