Ce am făcut azi la primărie

Vineri, 22 Iulie 2016 | Bacau, Initiative personale | Comenteaza

Chiar dacă e vineri și bugetarii au greșita tendința de a o socoti ca zi semi-liberă, am fost azi la Primăria Bacău și am făcut 4 lucruri:

– 1. Am cerut toate plățile și transferurile semnate de către primarul Cosmin Necula în cea de-a patra săptămână de mandat, în așteptarea platformei online mult promise cu transparența tuturor cheltuielilor făcute din banii noștri.

– 2. Am informat Primarul și Consiliul Local cu privire la faptul că în următoarele zile voi fi plecat din localitate în ideea că, în eventualitatea în care va fi convocată vreo ședință de consiliu, să nu aibă impresia că au scăpat de mine ci doar că am plecat într-un scurt concediu, absența fiindu-mi astfel motivată.

– 3. M-am întâlnit cu o doamnă (Elena Elenaa pe Facebook), pe care o cunosc din timpul campaniei și care, având tarabe la Piața Centrală, își dorește niște toalete și condiții igienice omenești atât pentru cei care lucrează acolo, cât și pentru miile de oameni care o vizitează zilnic. I-am spus că voi face demersuri în acest sens către executiv și că dl. viceprimar Scripăț este cel care are atribuții concrete vizavi de piețele din Bacău.

– 4. Mi-am ridicat legitimația de consilier, valabilă până în 2020. Am timp și simt că pot să fac destule până atunci.

legitimatie consilier local cristian ghinghes

Lasa un comentariu