Fenomenul vuvuzela

Vineri, 18 Iunie 2010 | Pareri personale | 5 comentarii

Este imposibil sa nu fi auzit de vuvuzela, acea trompeta de plastic colorata de la World Cup 2010 care pentru multi este enervanta. Nu stiu cat de tare va deranjeaza pe voi zgomotul facut de acest instrument dar pe mine m-a adus la disperare, si asta doar uitandu-ma la televizor. Vuvuzelele astea imi distrag atentia si nu pot sa ma uit la meci linistit. Daca eram acolo nu stiu cum as fi reactionat.

Unii ziceau inca de prin martie ca vuvuzela va fi capul de afis al Campionatului Mondial din Africa de Sud si iata ca nu s-au inselat. Fundalul sonor al fiecarei partide de la WC 2010 este dominat de tutuuutuuuuuuuuuuuuum. Trebuie sa ma obisnuiesc cu sunetul asta pentru ca nu cred ca vom scapa de el.

Have a break, vuvuzela stuff:

5 comentarii la “Fenomenul vuvuzela”

 1. ClauMedia 18 Iunie 2010 at 16:16 Permalink

  E insuportabil acest sunet care seamana cu o "vaca flamanda" … Din cauza vuvuzelelor ma uit la meci ca la filmele mute… cu sonorul aproape de 0…

 2. Dianna 18 Iunie 2010 at 17:46 Permalink

  Scria in ziar cum sa reglezi sonorul televizorului ca sa nu te deranjeze vuvuzele astea… nu stiu ce setari prin meniu.. 😀 ..intr-adevar e o problema majora.. :))

 3. ClauMedia 18 Iunie 2010 at 21:14 Permalink

  @ Dianna

  da? ce tare…zi-mi si mie care sunt setarile respective, daca stii k vreau sa aud comentatorii cum trebuie ;))

 4. Pele 19 Iunie 2010 at 13:03 Permalink

  Pe mine unul nu ma deranjeaza..la urma urmei asha e pe stadion..
  insa lucrul ce ma deranjeaza este ca nu aud cantecele galerrilor..poate de aia ma si uit la unele campionate..
  atmosfera facuta de fanii englezi cand se canta imnul tarii..sau fanii olandei..germaniei..etc..

 5. Anonymous 19 August 2010 at 10:47 Permalink

  Stiati ca?

  vuvuzela este numita si lepatata in setswana, este o trompeta de aproximativ 1 metru lungime folosita pe stadioanele din Africa de Sud de catre suporteri in timpul meciurilor de fotbal? Originea numelui este in continuare disputata. In limba zulu nseamna a face zgomot de la vuvu , iar in argou provine de la cuvantul dus


Lasa un comentariu