Festivalul Arlekin si finala Preuniversitaria

Marti, 31 Mai 2011 | Bacau | 3 comentarii

Saptamana aceasta au loc doua evenimente care cred ca sunt de mare importanta pentru liceeni bacauani: Festivalul Arlekin, de 1 Iunie, si finala concursului Preuniversitaria, batalia pentru titlurile de Miss si Mister. In ambele este implicat Consiliul Judetean al Elevilor Bacau din care, cred ca nu mai este o noutate, fac parte.

Festivalul Arlekin – se desfasoara maine, 1 iunie, de Ziua Internationala a Copilului si este organizat de Primaria Mun. Bacau, impreuna cu Magicianul Augustin, Consiliul Local, ISJ Bacau si Consiliul Judetean al Elevilor. Pe site-ul CJE Bacau gasiti absolut toate detaliile (afis, program, participanti).

Finala Preuniversitaria – va avea loc vineri, 3 iunie, la Casa de Cultura. Gala laureatilor va aduce vineri pe scena 15 fete si 17 baieti care se vor bate pe titlurile de Miss si Mister Preuniversitaria 2011, respectiv castigatorii finalelor pe sectiuni. Mai multe detalii, dar si candidatii la concursurile de Miss si Mister Preuniversitaria, pe site-ul CJE Bacau.

 

3 comentarii la “Festivalul Arlekin si finala Preuniversitaria”

  1. daaaany 31 Mai 2011 at 18:21 Permalink

    Fara Zebra dupa?

  2. razvan 31 Mai 2011 at 21:30 Permalink

    stii cumva la cine gasesc bilete pt preuniversitaria in vranceanu?

  3. Syle 1 Iunie 2011 at 20:59 Permalink

    va fi si la zebra


Lasa un comentariu