Festivalul Timisoreana de la Bacau ziua a doua

Serbarile sau sarbatorile Timisoreana de la Bacau au fost destul de reusite: muzica buna, live, bere din belsug, vremea la fel, locatia perfecta.
Astazi va ofer 13 poze si 2 filme: Poze cu Cargo si cu Vita de Vie si poze cu publicul de la fiecare recital. Un film cu publicul care era realmente in delir si un film cu artificiile de la sfarsitul sarbatorii! Vizionare placuta si sper sa va placa! Filmele sunt jos!

Update: Alte poze mai gasiti pe site-ul Serbarilor Timisoreana aici si aici. Pe site-ul lor, printre poze, am gasit o poza foarte interesanta: eu ma chinuiam sa fotografiez publicul si am fost surprins de un alt fotograf. Gasiti aici poza(click)!

Update2 : Gasiti aici 9 poze de la ziua 1 a festivalului!

La intrare

Vita de Vie

Atmosfera din preajma scenei

Publicul a savurat recitalul trupei Vita de Vie

S-a facut chiar si un live-act reusit

In partea a doua , a cantat Cargo

–––

„Nu mai am tigari….”


Publicul a dansat si la Cargo
Priviti ce era in public:

Artificiile de la sfarsit

4 thoughts on “Festivalul Timisoreana de la Bacau ziua a doua

 1. Celelalte poze de pe site-ul oficial al Festivalului sunt ale mele, iar poza care ti-a facut-o tipul am vazut si eu ti-a facut-o.
  Am sa public si eu curand pozele si filmele care le-am facut.
  In legatura cu mesajul primit de la tine o sa ma mai gandesc. Am o selectie foarte amanuntita a persoanelor care le am la friends.

 2. Se pare ca s-a strecurat o eroare. Ms mult dar eu respect drepturile de autor si nu vreau sa sustin k o poza este facuta de mine dak Nu este defapt… Probabil k nu ai inteles bine, cei drept nici eu nu m-am exprimat prea concis. Acea poza cu aparatul tau photo nu este facuta de mine. Este facuta de persoana angajata de catre organizatori sa fotografieze special pt site-ul lor.Eu am zis doar k am vazut cand ti-a facut poza tipul respectiv.

  Iar greseala mea este cand am specificat ca celelalte poze, ma refeream la cele din categoria „Pozele voastre” nu cele de pe pagina principala…Asta e …srry pt neintelgere.

  Am facut un link al acestui blog si la mine.

  Multa bafta la alergat :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *