Flickr Pro @ Eduard.ro

Sambata, 15 Martie 2008 | Bacau, foto, internet, Pareri personale | 5 comentarii

Eduard.ro a organizat in prima saptamana a lunii februarie a anului in curs un concurs. El primise un cupon de Flickr Pro si cum el avea deja un asemenea cupom, a decis “sa il puna la bataie”.
Atunci m-am inscris si eu in concurs. Eduard s-a delectat si a vizualizat toate albumele foto de pe Flickr participante la concurs si a decis ca eu sunt castigatorul.

Citez:

Alegerea nu a fost deloc usoara. Dupa ce am trecut prin toate albumele, am ezitat mai bine de o ora intre cateva care mi-au placut mai mult, fara sa ma pot hotara cine va primi flickrpro-ul. Dupa care, trecand din nou in revista toti participantii, privirea mi s-a oprit asupra profilului lui kristofer93, si i-am remarcat varsta: 14 ani. M-am uitat din nou la fotografiile lui… nu stiu altii cum sunt, insa eu la 14 ani eram departe de a ma putea lauda cu astfel de imagini.

Atunci eram pelcat in cantonament si uitasem complet de concurs, pana acum cateva zile cand a revazut accidental acel post. Eduard a fost fair-play si mi-a oferit premiul si iata ca acum ma pot lauda cu un cont Flickr Pro valabil un an de zile.

Dupa ce am castigat eu acel cupon, Eduard a mai organizat un alt concurs, tot cu acelasi premiu.

Inca odata ii multumesc lui Eduard!

Va amintesc ca pe Flickr-ul meu postez imagini din orasul Bacau, toate la un loc alcatuind Albumul Foto Online al Orasului Bacau.
In urmatoarele saptamani voi posta foarte multe poze acolo.
Ieri am postat patru fotografii – click!

5 comentarii la “Flickr Pro @ Eduard.ro”

 1. catalin.turcitu 15 Martie 2008 at 20:09 Permalink

  felicitari

 2. Eduard 16 Martie 2008 at 02:28 Permalink

  Felicitari, inca o data, si mult succes in continuare! Iti voi urmari albumele, sa vad cum evoluezi in timp :-)

 3. Festivalul Body Mind Spirit 16 Martie 2008 at 10:18 Permalink

  Draga Prietene,

  Poate ca ti-ai inceput calatoria prin meditatie…..sau prin explorarea traditiilor religioase orientale…. Sau prin investigarea tratamentelor homeopatice….sau poate ca pur si simplu ai hotarat sa reevaluezi ce ti se pare important.

  Atunci cand incerci sa gasesti un echilibru in viata ta, poti sa iti alegi singur calea. Nu exista o cale absolut corecta prin care sa-ti cultivi intraga fiinta : spiritul, gandirea si corpul.

  Si, precum probabil stii, in prezent exista mai multe resurse la dispozitie pentru un stil de viata echilibrat, complet decat ai gasit vreodata in trecut. Dar cum anume le poti controla ? Cum poti separa sarlataniile si remediile de scurta durata de cele reale, cu rezultate pe termen lung ?

  La Body Mind Spirit Festival vei gasi acele solutii pe care le cauti pentru a-ti lumina calea: aboneaza-te chiar astazi la newsletterul Festivalului si vei primi ultimele noutati, in mod gratuit !

  Body Mind Spirit Festival este dedicat oferirii unei palete largi de produse si servicii pe care le-am considerat informative, utile, instructive, inaltatoare.

  http://www.bodymindspiritfestival.ro

 4. SOSLine 16 Martie 2008 at 18:19 Permalink

  care e diferenta dintre un cont normal si unul pro?

 5. kristofer93 16 Martie 2008 at 20:30 Permalink

  Niciun fel de limitate, statistici foarte bune, poti monitoriza totul.


Lasa un comentariu