Florin Popescu și Gabi Mihai au devenit moguli, achiziționând ZiaruldeBacau.ro

Miercuri, 1 Octombrie 2014 | internet, stiri | 2 comentarii

După ce a fost achiziționată de agenția de presă G&P News & Advertising SRL Bacău, operată de bloggerii Florin Popescu și Gabi Mihai, ediția online a Ziarului de Bacău merge mai departe. E vestea săptămânii în presa și online-ul locale.

Ne dorim să dezvoltăm și să reînprospătăm conținutul publicației online Ziarul de Bacău, concomitent cu celelalte titluri deținute de societate. Achiziția face parte din strategia de dezvoltarea firmei noastre pe piața mass media locală, fiind un pas important în această direcție – Gabriel Mihai, directorul general al G&P News & Advertising SRL

ziarul de bacau g p advertising

Ar fi fost păcat ca, odată cu ieșirea de pe print, cei 60.0o0 de cititori lunari de pe ZiaruldeBacau.ro să fie lăsați baltă. Astfel, cred că revigorarea platformei online e de bun augur nu numai pentru online-ul din Bacău, unde azi scriu zilnic aceiași oameni care publicau și acum 3 sau 4 ani, ci și pentru presa locală.

Posturi de radio locale nu mai avem, televiziunile se cam dezmembrează, iar la capitolul ziare cotidiene a rămas în picioare Deșteptarea. E bine să existe echilibru, așa că nu pot decât să mă bucur că ZiaruldeBacau.ro is back.

SC G&P News & Advertising SRL și-a început activitatea în anul 2010, ajungând în scurt timp un nume important pe piața mass media băcăuană. Societatea deține un portofoliu extins de servicii, fiind singura agenție de monitorizare a presei din localitate, deținând un portofoliu important de publicații online și reprezentând un jucător esențial pe piața locală de publicitate.

Să fie într-un ceas cu cuc scris!

2 comentarii la “Florin Popescu și Gabi Mihai au devenit moguli, achiziționând ZiaruldeBacau.ro”

  1. aghiuta 1 Octombrie 2014 at 18:45 Permalink

    Mulțumim!


Lasa un comentariu