A fost dezbatuta Strategia de Dezvoltare Durabila a Judetului Bacau

Joi, 25 noiembrie 2010, am fost invitat la Sala Mare a Consiliului Judetean Bacau sa particip la dezbaterea publica a Strategiei de dezvoltare durabila a judetului Bacau in orizontul de timp 2010 – 2021.

Aceasta a fost realizată în cadrul proiectului „Strategia de dezvoltare durabilă a judeţului Bacău – instrument de lucru pentru administraţie” – cod SMIS 1174, finanţat prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative, Axa prioritară: Îmbunătăţiri de structură şi proces ale managementului ciclului de politici publice; Domeniul de intervenţie: Îmbunătăţirea procesului de luare a deciziilor la nivel politico – administrativ; Operaţiunea: Strategii de dezvoltare locala.
Strategia de Dezvoltare Durabilă a judeţului Bacău reprezintă documentul programatic de politici publice menit a identifica soluţiile optime de utilizare a resurselor existente pentru creşterea nivelului de trai şi dezvoltarea socio-economică a comunităţilor din judeţul Bacău.

N-am stat mult acolo, circa 40 de minute. Reprezentantii tuturor institutiilor s-au intalnit sa discute despre dezvoltarea pe termen lung a judetului, fiecare sa vina cu idei, sugestii sau critici. Sa fim realisti! Se spuneau vorbe mari care, nu stiu daca si cand vor fi puse in practica. Presa a stat astazi la prezidiu. Se vede frumos de sus si nu, n-am facut vreo aluzie.

One thought on “A fost dezbatuta Strategia de Dezvoltare Durabila a Judetului Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *