Foto: A fost inaugurat Centrul de Afaceri si Expozitii

Joi, 22 Septembrie 2011 | Bacau, foto, stiri | 3 comentarii

A venit si ziua de 22 septembrie, cea care coincide cu inaugurarea oficiala a Centrului de Afaceri si Expozitii “Mircea Cancicov” Bacau. A costat peste 15 milioane de euro, i-a luat 7 ani sa ajunga de pe hartie pe pamant, insa activitatile pe care le va gazdui sunt momentan neclare. Totusi, este de admirat ca avem in oras o locatie la standarde inalte numai buna pentru adunari, expozitii si sedinte.

Astazi, toata crema administratiei locale a participat la cele trei evenimente prilejuite de inaugurarea acestui obiectiv, situat in vestul Bacaului, la iesirea din oras spre Onesti. Dupa scurtele discursuri protocolare, primarul Romeo Stavarache, presedintele CJ Dragos Benea, prefectul Constantin Scripat si P.S. Ioachim Bacauanul au taiat panglica si au intrat, impreuna cu Doru Simovici, directorul general al Romexpo, in hala care gazduieste expozitia Fabricat in Bacau.

Intre timp, mai multe autocare pline cu elevi bacauani scosi de la ore si-au facut aparitia la Centrul de Afaceri si Expozitii. Chiar daca nu erau foarte interesati si se citea pe fata lor “depasiti de eveniment”, tinerii erau bucurosi ca au fost scutiti de orele de chimie si fizica.

Salonul Auto, aproape saracacios, a fost trecut repede in revista de catre invitati, caci la 12:30 a inceput Forumul regional pe tema crizei economice, o dezbatere la care din pacate nu am participat.

Va las cu fotografiile de la inaugurare. Voi reveni cu fotografii de la Salonul Auto.

3 comentarii la “Foto: A fost inaugurat Centrul de Afaceri si Expozitii”

  1. stefan cel mare 23 Aprilie 2012 at 18:30 Permalink

    Caut adresa la Centrul de Afaceri si Expozitii Bacau pe toate site-urile posibile si canci, nimic.
    Bacau, oras de cacao a fost este si va fi….


Lasa un comentariu