Foto: Accident rutier grav la iesire din Magura

Sambata, 29 August 2009 | Bacau, foto, stiri | 7 comentarii

Ieri, 28 august, in jurul orei 13:30, pe DN 11, la iesire din Magura (in apropierea Bacaului), a avut loc un accident rutier in care au fost implicate 4 autoturisme si un trailer auto. Nefericitul eveniment rutier s-a soldat cu 2 victime.

Din datele de la fata locului reiese ca accidentul s-ar fi produs din vina conducatorului autovehiculului Skoda rosu. Acesta s-ar fi angajat intr-o depasire neregulamentara, ciocnindu-se cu VW-ul Polo care circula regulamentar.

Jos puteti vedea cateva fotografii de la fata locului realizate de Andrei Nechita.7 comentarii la “Foto: Accident rutier grav la iesire din Magura”

 1. bogdan 29 August 2009 at 12:03 Permalink

  Si unde-s celelalte 3 vehicule implicate? Implicarea a constat in faptul ca erau si ele prin preajma? Prost mai formulezi niste chestii…

 2. Andrei 30 August 2009 at 15:54 Permalink

  are dreptate bogdan

 3. Anonymous 30 August 2009 at 17:06 Permalink

  daca esti cretin iti recomand sa stai cu mine in skoda rosie. inainte sa faci afirmatii timpite ca si tine iti recomand sa te interesezi de la cineva competent. intre vw polo si skoda rosie era o alta skoda, tot rosie dar care din cauza pozelor proaste facute de un tembel nu se vede . daca ar fi fost facute pozele corect ai fi vazut acea skoda fabia in lanul de porumb din dreapta

 4. bogdan 31 August 2009 at 07:33 Permalink

  Eu vorbeam de ce informatii a oferit autorul.
  Si tot mai raman 2 vehicule de lamurit..

 5. Andrei 31 August 2009 at 23:52 Permalink

  Pt anonim:
  Aceste informatii sunt luate de la Realitatea,erau pozate si celelalte masini dar fiind in lanul de porumb nu se observa decat partea de sus a masinii si nu avea rost sa puna o poza din care nu intelegi nimic.Inainte sa jignesti o persoana trebuie sa-ti mai pui si cateva intrebari mai ales ca nu o cunosti.Daca ai fost la fata locului trebuia sa faci poze mai bune.Prin acele poze este aratata gravitatea acelui accident,daca ai observat celelalte masini erau intregi.

 6. Anonymous 1 Septembrie 2009 at 12:11 Permalink

  Dupa ce ca au avut accidentul si masina facuta praf, cei din skoda rosie din imagini (cea de BV) au necazuri foarte mari in prezent. Sotia soferului a fost transportata de urgenta cu un elicopter de la Spitalul de Urgenta Bacau la Institutul "Bagdazar" din Bucuresti. Se pare ca i-au descoperit o tumoare mai veche pe creier, despre care nu stia absolut nimic. Tumoare care trebuie operata de urgenta, iar familia nu are veniturile necesare. S-a deschis de catre colegii de servici un cont de intr-ajutorare la BCR Brasov RO63RNCB00590481747 60001. Dumnezeu sa-i ajute sa treaca cu bine peste acest obstacol.

 7. Anonymous 13 Septembrie 2009 at 22:32 Permalink

  sunteti prosti cu totii….topor de prosti


Lasa un comentariu