Foto: Am lansat programul Top School

Vineri, 17 Februarie 2012 | Bacau, foto, stiri | 1 comentariu

Ieri, la Prefectură, am lansat Top School, proiect al Asociaţiei EuroCivica aflat la a doua ediţie, ce constă în desemnarea prin vot, în toate liceele băcăuane, a celor mai buni elevi şi profesori. Vorbesc la persoana întâi pentru că sunt implicat în mod direct în organizarea Top School din partea CJE Bacău.

Acest proiect isi propune doua obiective principale: sa invete elevii ce este democratia si sa premieze performanta scolara. – Cuvintele îmi aparţin, fiind citat de către Ziarul de Bacău.

Lansarea a avut loc în Sala Mare a Palatului Administrativ, în prezenţa preşedintelui CJ Bacău Dragoş Benea, a purtătorului de cuvânt al Primăriei Ionuţ Tomescu, a directorilor de şcoli, a consilierilor educativi, a reprezentaţilor ONG-urilor şi a elevilor din şcolile băcăuane. Deschiderea i-a aparţinut preşedintelui Eurocivica Ilie Bârzu, acesta fiind urmat de reprezentanţii CJE Bacău. Liderii elevilor au prezentat pe scurt proiectul, cu etapele şi regulamentul lui.

Grupul ţintă este reprezentat de 13 500 de elevi şi 900 de profesori. Cifre mari, premii pe măsură. În fiecare din cele 16 licee şi colegii băcăuane, atât la elevi cât şi la profesori locul I va primi 300 de lei, locul II – 200, în timp ce al III-lea are asigurată suma de 100 de lei. După alegerile din fiecare instituţie de învăţământ, câştigătorii se vor întâlni în cadrul unei gale municipale cu totul şi cu totul specială. Veţi vedea la momentul potrivit de ce!

Top School va demara la sfârşitul lunii februarie, la Colegiul Naţional “Ferdinand I”. Se anunţă un an interesant şi competitiv în învăţământul băcăuan.

1 comentariu la “Foto: Am lansat programul Top School”


Lasa un comentariu