Foto: Arc peste timp

Marti, 10 Noiembrie 2009 | Bacau, Pareri personale | Comenteaza

Romeo Stavarache, primarul actual al municipiului Bacau a fost sprijinit in 2004 de Traian Basescu si Theodor Stolojan in cursa electorala pentru fotoliul pe care acum il ocupa. Atunci Stavarache era in PUR (actualul PC), iar Basescu si Stolojan erau conducatorii Aliantei D.A. (PNL + PD). Acestia urmareau inlaturarea lui Sechelariu (PSD) de la primarie.

Dupa ce a fost ales primar al Bacaului, Stavarache a sarit in barca PNL-ului (atunci Alianta DA). Acum Stavarache este sef de campanie pentru Crin Antonescu (PNL), contracandidat al lui Traian Basescu. Intortocheate si surprinzatoare mai sunt caile politicii romanesti!

Am gasit fotografia pe MediaFAX, aceasta apartinand lui Liviu Maftei. Ea este realizata in data de 13 iunie 2004, in campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor locale din 2004.

Nu isi imagina nimeni ca Stavarache, un candidat caruia initial nimeni nu ii dadea sanse sa castige alegerile in 2004 sa ajunga mana dreapta a unui candidat important la Presedintia Romaniei.

Lasa un comentariu