Foto: Armin Only Intense Sofia – cel mai tare eveniment muzical la care am fost vreodată

Luni, 10 Februarie 2014 | foto, muzica | 1 comentariu

După ce particip la un eveniment dance, nu contează dacă e trance sau underground, rareori se întâmplă ca la final să nu am ceva de comentat. Și, slavă Domnului, am văzut multe în ultimii trei ani, de când scriu recenzii pe nișa de muzică electronică la Urban.ro!

În weekend am reprezentat publicația la Sofia, unde m-am bucurat la Armin Only – Intense, de departe cel mai complex și special eveniment muzical la care am luat parte până în ziua de astăzi.

Recenzie: Armin Only Intense Sofia (galerie foto, video, tracklist)

armin only intense sofia 2014 (20)

Recenzia completă o găsiți pe Urban.ro, dar voi face și aici câteva remarci personale. Arhiva mea foto s-a îmbogățit cu un set generos de fotografii cu Armin van Buuren. L-am mai văzut live de câteva ori, însă niciodată într-un eveniment Armin Only, cu totul și cu totul diferit față de un gig standard cu AvB.

Armin a început seara cu un set melodios de warm-up, a continuat-o cu piesele de pe “Intense”, cântate live de cei 6 vocaliști care îl însoțesc în acest turneu mondial ce include 20 de evenimente, a completat-o cu multe track-uri trance cunoscute și a încheiat-o cu o serie de mashup-uri și remixui pentru o parte dintre hiturile sale mai vechi. Și acestea au fost interpretate de Cindy Alma, Fiora, Eller van Buuren, Richard Bedford, Trevor Guthrie, Lauren Evans și Laura Jansen.

armin only intense sofia 2014 (34)

Am văzut cascadorii, efecte pirotehnice în repetate rânduri, baloane mari (momentul Ping Pong), momente la pian și tobe, un ecran imens sincronizat excelent cu muzica, o sală modernă (am mai fost aici anul trecut la ASOT 600) și, poate cel mai important, 80 de piese trance care m-au făcut să sar, să cânt, să lăcrimez, să ridic mâinile în aer și să dansez cu aparatul foto la gât. Sala a fost neîncăpătoare, prezente fiind peste 10.000 persoane din Bulgaria, România și din celelalte țări din regiune. Pe scurt, am trăit eveniment INTENS.

“Romanian expedition” a meritat toți banii. Urmează fotografiile.

1 comentariu la “Foto: Armin Only Intense Sofia – cel mai tare eveniment muzical la care am fost vreodată”

  1. Daniela 11 Februarie 2014 at 17:46 Permalink

    armin is the best!!!


Lasa un comentariu