Foto: Balul Bobocilor de la Ferdinand

Sambata, 5 Noiembrie 2011 | Bacau, foto | 3 comentarii

Sute de liceeni din municipiul Bacau au participat aseara la Casa de Cultura la Balul Bobocilor de la Colegiul National “Ferdinand I” – editia 2011. 14 boboci, 7 fete si 7 baieti s-au batut pentru titlurile de Miss si Mister Boboc. Acestia au fost sustinuti si aclamati la scena deschisa de catre spectatori. Publicul a fost pe alocuri deranjat de glumele englezesti ale prezentatorilor, insa multumit de numeroasele numere artistice ale elevilor din liceul bacovian.

Pentru ca cine nu trage de timp nu se respecta, balul a inceput cu o intarziere asemanatoare ca durata cu cea de la Economic: 30-35 de minute. Numai bine pentru spectatori sa se aseze si sa faca ultimele pariuri si pronosticuri care, avand in vedere discutiile de dupa eveniment, banuiesc ca au cam fost date peste cap. Socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ. Nu vreau si chiar ma abtin sa fac vreun comentariu privind concursul de Miss Boboc. Va las pe voi, in schimb, sa va spuneti parerea.

Programul artistic a fost foarte stufos, dar la un moment dat am sesizat un aer de plictiseala in sala. In spatele scenei adrenalina si emotiile erau controlate de fotografii care i-au pozat pe concurenti si pe prietenii lor in permanenta. Fotografiile si amintirile sunt de fapt lucrurile cu care elevii pleaca acasa si pe care le aduc in discutie peste ani si ani. Competitia face parte din farmecul balurilor bobocilor, insa la Ferdinand s-a vazut atitudinea fair-play a celor care nu au luat vreun premiu. Petrecerea din Clubul Zebra i-a unit pe cei care, cu cateva minute in urma, erau rivali pe scena Casei de Cultura.

Va las cu rezultatele concursurilor de Miss si Mister si cu galeria foto mult asteptata. Mentionez ca votarea pentru Miss si Mister Popularitate i-a dat castigatori pe Catalina Surdea si Ilie Codrin. Le-am inmanat personal premiile si sunt bucuros ca juriul a confirmat votul publicului. Catalina a luat locul II, iar Codrin a reusit sa castige titlul de Mister Boboc.

Miss Boboc:

 • locul I – Elena Fulga
 • locul II – Catalina Surdea
 • locul III – Anaid Strugaru
 • miss popularitate – Catalina Surdea
 • miss Junona – Anaid Strugaru

Mister Boboc:

 • locul I – Ilie Codrin
 • locul II – Gabriel Ghiunghius
 • locul III – Alexandru Tampau
 • mister popularitate – Ilie Codrin
 • mister junona – Ilie Codrin

A fost un bal reusit, cu putine gafe si momente moarte, cu un program artistic bogat si cu probe care au fost interesante si competitive. Prezentatorii au interactionat cu publicul si cred ca acesta este un mare plus. De asemenea, felicitari celor care au stat in spatele prezentarilor de moda. Bun gust si diversitate.

Apreciez imensul ajutor pe care Mihai Enasel mi l-a acordat la bal. S-a intamplat ca dupa prima proba sa imi moara 40D-ul. Complet. Am luat obiectivul de pe camera mea si l-am pus pe cea a lui Mihai. O parte dintre fotografii sunt realizate de el.

Galerie foto: Balul Bobocilor de la Colegiul National Ferdinand I – 04.11.2011

3 comentarii la “Foto: Balul Bobocilor de la Ferdinand”

 1. Alin 6 Noiembrie 2011 at 20:17 Permalink

  cand pui si rezultatele voturilor??

 2. 0008 7 Noiembrie 2011 at 14:34 Permalink

  s-a castigat corect:) probabil insinuezi ca ar fi trebuit sa catige Surdea Catalina dar desi cum spui tu ea a castigat la votare , Elena Fulga a fost considerabil mai buna la toate probele;)


Lasa un comentariu