Foto: Bucuresti, Centrul Vechi (aka Lipscani)

Miercuri, 7 Septembrie 2011 | foto, Pareri personale | 3 comentarii

Tin minte ca in urma cu putini ani, Centrul istoric al Bucurestiului era scufundat intr-o imensa paragina din punct de vedere al infrastructurii, dar si daca aruncam un ochi in jur si observam ca era aproape pustiu.

De cand Primaria Bucuresti a demarat lucrarile de modernizare si reamenajare, in zona Lipscani au aparut zeci de terase, buticuri, iar atmosfera este cu totul si cu totul alta.

Ne indreptam spre civilizatie, asta este clar, insa mai avem pasi importanti de facut. Primul ar fi curatenia. Al doilea, disciplina in constructii. Al treilea, atragerea investitorilor. Al patrulea, brand-uirea si promovarea Bucurestiului.

Am fost suprins in mod placut atunci cand am vazut acest autobuz rosu cu doua etaje care plimba zeci de turisti intr-un tur al Bucurestiului, asa cum am avut ocazia sa vad in multe dintre capitalele din Europa.Se poate.

Va las cu fotografiile pe care le-am facut ieri in centrul Bucurestiului.

3 comentarii la “Foto: Bucuresti, Centrul Vechi (aka Lipscani)”

  1. Robertworld 7 Septembrie 2011 at 21:39 Permalink

    Nu exista nici-o lege care sa interzica afisele publicitare in unele zone?! Din cate vad, sunt toti la intrecere…care isi ridica reclama mai sus pe cladiri.

  2. tiby 15 Februarie 2012 at 15:36 Permalink

    A aparut o aplicatie pentru android despre istoria centrului vechi
    https://market.android.com/details?id=ro.turist.bucharest.free


Lasa un comentariu