Foto: Cargo la Serbarile Timisoreana

Vineri, 12 August 2011 | Bacau, foto | 3 comentarii

Seara de vineri s-a terminat cu un recital live sustinut de Cargo. Publicul a cantat, a ridicat mainile si a reactionat extraordinar la piesele trupei, dar si la cele cantate de Vita de Vie. Platoul Salii Sportului, numit dupa renovare si Parcul Olimpic, a fost vizitat de sute de bacauani in prima seara a Serbarilor Timisoreana 2011, care au consumat mii de mici si sute de litri de bere.

Maine concerteaza Vunk si Holograf.

3 comentarii la “Foto: Cargo la Serbarile Timisoreana”

  1. Gigel 13 August 2011 at 19:50 Permalink

    Mii de bacauanii?!!! Mii de mici?!! Poate tu ai fost la alt eveniment. Citeva sute de bacauani e cifra corecta. Iar meniul are preturi de crisma de 5 stele, desi e servit la scobitoare. O frigaruie de maxim 10 cm costa.. 10 lei !!! Una bucata cirnacior e tot 10 lei !!! O scarita de dimensiuni mini (cu os cit incape) e 2,5 lei. Aaaa..si micii (micutzi, ca de aia se numesc “mici”) sint 2,5 lei. Bucata!!!

  2. Gigel 14 August 2011 at 17:19 Permalink

    Daca tot ai modificat articolul peste noapte, da si tu o erata! Sa nu zica lumea ca fabulez in comentarii. Bine ca macar ai refacut contorizarea!:) Tu ai fost la paranghelie sau scrii din auzite si ti-ai trimis o “sageata” sa faca pozele?

    PS: vad ca in seara a2a ai constatat si tu ca lumea nu se inghesuie. Sau tot pe surse?:)


Lasa un comentariu