Foto: Catedrala Ortodoxă, iluminată

Joi, 12 Aprilie 2012 | Bacau, foto, stiri | 3 comentarii

În cazul în care nu aţi apucat să o vedeţi, mai jos avem poze cu Catedrala Ortodoxă “Înălţarea Domnului”, iluminată. Este o etapă istorica, aş putea spune, în istoria ridicării celei mai mari catedrale din România, respectiv a patra ca mărime din Europa. Aceasta este a treia seară la rând în care cele 200 de proiectoare luminează Catedrala. În prima am pus-o pe Instagram, iar aseară nu am putut să mă abţin şi am fotografiat-o cu DSLR-ul.

Inaugurarea luminilor arhitecturale va avea loc sâmbătă, în seara de înviere. Momentul este atent pregătit de Episcopia Romanului și Bacăului, Primăria municipiului Bacău și Consiliul Județean Bacău.

3 comentarii la “Foto: Catedrala Ortodoxă, iluminată”

  1. da 14 Aprilie 2012 at 15:27 Permalink

    spectaculoasa si deazgustatoare in acelasi timp

  2. carmen 14 Aprilie 2012 at 18:02 Permalink

    Un om special pentru cultura si modestia lui, care se afla in trecere prin Bacau, mi-a spus ca nu intelege de ce in orasul meu sunt atatea biserici, care de care mai mare. Nu am stiut sa ii raspund.L-am invitat sa intram in Catedrala…si la vederea opulentei si a kitch-ului din interior s-a grabit sa iese afara, la aer. Apoi, doar am oftat impreuna cu gandul la copiii si batranii care au nevoie de banii investiti in zidurile alea reci.

  3. diana 14 Aprilie 2012 at 20:58 Permalink

    da,e frumoasa dar de ce nu se investesc bani si in curatenia si mentinerea strazilor din Bacau?catedrala e un exemplu de opulenta,intr-adevar, in raport cu ceea ce se afla in jur:gunoaie de nedescris peste tot,iarba de jumatate de metru,caini vagabonzi,impreuna cu ce lasa in urma si tot felul de pusti cu limbaj obscen, de te dor urechile cand ii auzi.


Lasa un comentariu