Foto: Closer, spectacolul invitat de la ID Fest

Luni, 11 Iulie 2011 | Bacau, foto | Comenteaza

Prima piesa care s-a jucat la Ingenious Drama Festival 2011 a fost Closer, spectacol invitat care, din cate am inteles, a fost un examen de licenta pentru studentii de la UNATC, prezenti pe scena. “Closer” a demonstrat inca o data ca publicul bacauan (si nu numai) este mare amator de scene vulgare si pline injuraturi. A fost super tare, mie mi-a placut.

Closer este o piesa de teatru scrisa de Patrick Marber in 1997, care a fost ecranizata in 2000 pentru un documentar si in 2004 pentru o pelicula in care joaca Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman, etc.

La Bacau, piesa a fost pusa in scena duminica seara de Horia Butnaru, Andreea Roxana Filip, Razvan Alexe si Alina Chinie, sub regia Ancai Maria Colteanu. Da, Alina Chinie este tipa roscata de la Happy Hour si Dansez pentru tine.

In seara asta am scris pe Twitter o propozitie pentru care am fost sunat de mai multi prieteni. E una dintre zecile de replici bune pe care am auzit-o pe parcursul spectacolului despre care tocmai v-am vorbit: “E catolica, deci ii place sexul vinovat“.

Lasa un comentariu