Foto și video: Cum a fost la Sensation „Source of Light” România 2013

Aseară am fost la Pavilionul Central al Romexpo București, unde am dansat, cântat, fotografiat și filmat la cea de-a doua petrecere Sensation în România, după „Ocean of White” din 2012. Cea de anul acesta s-a numit „Source of Light” – noul show al olandezilor de la ID&T. Au mixat Mr. White, Sebastien Leger, Sunnery James & Ryan Marciano, Mark Knight, NO_ID și Funkerman.

Am scris destul pe Urban.ro despre eveniment, însă ceea ce vreau să subliniez aici este următorul lucru:

Nu e usor sa compari evenimentul de aseara cu cel de anul trecut. Sunt doua spectacole diferite. Line-up-ul Sensation „Source of Light” a provocat cele mai mari discutii in randul fanilor muzicii electronice. Ce-i drept, a fost mai atractiv cel de anul trecut. In schimb, parerea mea este ca Sensation „Source of Light” 2013 a fost mai spectaculos decat Sensation „Ocean of White” 2012.

Din punct de vedere muzical, îi prefer pe Hardwell și Fedde Le Grand. Mark Knight și Sunnery James & Ryan Marciano nu mă satisfac, chiar dacă am toată aprecierea pentru activitatea lor din ultimii ani ca producători. În ceea ce privește show-ul, spun da luminilor și sferei de la „Source of Light”. Să nu aud de fântânicile și maimuțărelile de la „Ocean of White” (2012).

Vă las cu fotografiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *