Foto: Cum este la Maraton Festival 2013

Vineri, 2 August 2013 | Bacau, foto | 2 comentarii

Aseară, înainte de a începe toată distracția, am făcut câteva poze în țarcul imens (arenă, aș spune eu) amplasat în pădurea Măgura, lângă Stația meteorologică. Da, la câțiva kilometri de Bacău se desfășoară în acest weekend un festival cu multă muzică bună și unde vă puteți desfășura în voie: Maraton Festival.

Aici puteți fi, vorba aia, chill. Adică nimeni n-o să se uite urât la voi dacă vă zbenguiți. Există o zonă de campare, o expoziție foto (la care particip și eu), zonă food, lounge, mai multe scene, muzică pentru toate gusturile, aer curat, etc. Locul este foarte bine păzit, pe drumul de acces încap lejer 2 autovehicule, toaletele sunt curate, deci e bine.

Am făcut zilele trecute două concursuri cu invitații și mă simt foarte bine când mă gândesc că mi-am trimis cititorii într-un loc super. Mai multe detalii găsiți aici. Vă las cu fotografiile de ieri.

2 comentarii la “Foto: Cum este la Maraton Festival 2013”

  1. ochifaradioptrii 2 August 2013 at 11:55 Permalink

    Fain, fain. Un articol complet!

  2. Juegos coches 2 August 2013 at 20:11 Permalink

    Foarte interesant acest eveniment.Sper sa iasa ceva frumos daca tot s-au straduit sa faca ceva mai special in acest an.Spor la dans tuturor!


Lasa un comentariu