Foto: Feeric Fashion Days Sibiu 2013

Duminica, 30 Iunie 2013 | foto | Comenteaza

Zilele acestea mă aflu la Sibiu, unde particip la modulul 2 al Bursei FES pentru social-democrați 2013. Despre primul modul (Bazele democrației sociale) am scris aici. Până să vă povestesc cum a fost la curs, vreau să vă arăt niște fotografii pe care le-am realizat în această seară în Piața Mică din Sibiu.

Feeric Fashion Days 2013 Sibiu-11

În fiecare an, Sibiul găzduiește Feeric Fashion Days, cred că cel mai mare și important festival de fashion din România. Asta spun organizatorii, plus că am întrebat în stânga și-n dreapta și cam așa e. Adunările alea cu ștaif și cu fițe de pe la București știm noi pentru ce sunt organizate. Pentru fashion, desigur…

Revenind la Feeric, ediția de anul acesta tocmai s-a încheiat, aceasta desfășurându-se între 25 și 30 iunie. Foarte tare modul în care a fost gândit decorul și scena pentru Gală. Fetele au defilat pe o pasarelă suspendată. Prezentatoarea, cam fără glas și alură de prezentatoare.

Înțeleg că e vorba de Maria Simion, cea care a semnat colecția pe care o puteți vedea în fotografiile de mai jos. N-am stat mult, nu sunt pasionat de fashion. Oricum, fain evenimentul.

Vă las cu fotografiile. Am încercat să suprind și atmosfera în cadrele mele. V-am mai spus că simt lipsa unui obiectiv tele, nu?

Lasa un comentariu