Foto: Inapoi la scoala

Marti, 15 Septembrie 2009 | Bacau, foto, Pareri personale | 4 comentarii

Am preferat, ca in loc de pitipoance kitschios imbracate, sa pun pe blog elevi cu uniforma. Cum sa vii la scoala in slapi?

Nu vreau sa ma intelegeti gresit! Eu nu pledez pentru introducerea uniformei obligatorie in scoli, nici nu o vreau, dar daca ai libertatea de a te imbraca in ce fel vrei tu, de ce abuzezi de acest lucru? De ce vii in tinuta de plaja cand poti fi imbracat casual? Modul in care te imbraci tine exclusiv de educatia pe care o ai!

Ganditi-va ca scolarii din fotografiile de jos sunt obligati sa poarte uniforma. Ce-ar fi daca ne-ar obliga pe noi, elevii din licee precum Ferdinand, Vranceanu si de ce nu Sportiv, sa purtam la scoala uniforma? Din pacate asta e natura umana la ora actuala. Pana nu suntem stransi cu usa nu ne straduim sa indreptam lucrurile. Prin actiunile noastre si prin modul nostru de viata putem face o lume mai buna.


4 comentarii la “Foto: Inapoi la scoala”

 1. Anonymous 15 Septembrie 2009 at 11:51 Permalink

  wtf?? postarea asta a ta n-are nici o noima! uniforma e buna, pentru a nu te distrage de la ceea ce e cu adevarat important si anume scoala, nu ultimele achizitii de mall. nu mergem la scoala sa ne etalam kitsch-ul si pitipongeala, mergem sa invatam. din punctul meu de vedere uniforma e un must! destul vezi pe strada culori, nu-i nevoie si la scoala.

 2. Anonymous 15 Septembrie 2009 at 17:37 Permalink

  esti sigur ca ai voie din punct de vedere legal sa postezi aceste poze?
  p.s. scoate bine aparatul

 3. Anonymous 15 Septembrie 2009 at 18:10 Permalink

  eu nu suport uniforma 8-| e aiurea tare…fiekre trebuie sa se imbrace cu ce vrea la scoala :-j

 4. tudor 16 Septembrie 2009 at 01:31 Permalink

  Eu as pleda oricand pentru introducerea obligatorie a uniformelor in toate scolile si liceele da la casa I-a pana la a XII-a. Si pentru interzicerea telefoanelor mobile ori a altor mijloace de comunicare cu mediul extern pe parcursul orelor. Nu inteleg care mai este rostul scolii…etalarea ultimelor modele de Ipod, telefoanelor de ultima generatie, hainelor de un "prost gust dezgustator". Stiu foarte bine cum se desfasoara anumite ore in primele 5-6 licee din Bacau (Ferd., Vran., Alex., Econ. Peda. Sportiv.). Orele de sport bineinteles ca nu se fac conform regulamentului, muzica, desenul, religia..daca vine profu' e bine ca ascultam manele ori jucam carti, daca nu-e si mai bine ca mergem intr-un bar, cele care nu apartin profilului nu ne intereseaza s.a.m.d. Si sa vad cine are tupeul sa ma contrazica. De-asta este nevoie de impunerea unor restrictii-pentru ca scoala sa nu se transforme in podium de defilare ori mediu de socializare.


Lasa un comentariu