Foto: LPS Bacau 2 – 1 LPS Botosani

Luni, 27 Septembrie 2010 | Bacau, fotbal, stiri | 2 comentarii

Baza sportiva Lucretiu Avram (“Proletarul”) a gazduit duminica, 26 setembrie 2010, o partida din cadrul etapei a III-a din Campionatul de Juniori A (Seria 1 – Moldova). Meciul dintre LPS Bacau si LPS Botosani s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru gazde, asta in conditiile in care echipa bacauana a avut in teren jucatori mai mici cu un an fata de varsta campionatului.

Formatia antrenata de Ciudin Dan a marcat prin Butnaru (in prima repriza), a fost egalata pana la pauza, iar in cea de-a doua parte a jocului a reusit sa duca tabela de marcaj la 2-1, golul decisiv fiind marcat de Apetrei.

2 comentarii la “Foto: LPS Bacau 2 – 1 LPS Botosani”

  1. Anonymous 28 Septembrie 2010 at 22:01 Permalink

    bai latilor dc nu pui poze knd luati numai cate 5-0 :))))

  2. Anonymous 29 Septembrie 2010 at 19:57 Permalink

    Bai agramatule de ce nu pui tu mana pe carte, in loc sa faultezi limba materna? Probabil esti vreun junior frustrat, care dai cu piciorul in minge si zici ca esti fotbalist, nu? Cu asa mentalitate iti recomand fotbalul virtual, pe calculator! La acest nivel e important sa cresti, ca jucator, sa ai meciuri in picioare! Scorul??Da-l naibii, nu vezi/vedeti ca ajungem la turneele finale si ne facem de ras? Sau mai rau facem blaturi, cum s-a intamplat si anul acesta la Constanta! Vedeti-va de joc si ajungeti in esaloanele superioare, acolo unde, cu adevarat, conteaza scorul! Pina atunci, mai usor cu aceste comentarii pe bloguri, piticilor!!!


Lasa un comentariu