Foto: Mircea Geoana si PSD-ul la Bacau

Luni, 25 Mai 2009 | Bacau, foto, stiri | 7 comentarii

Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Democrat si al Senatului Romaniei, a fost prezent duminica 24 mai 2009 in Bacau pentru a-si sustine colegii de partid in lupta pentru alegerile europarlamentare.

El a fost insotit de oameni importanti din Partidul Social Democrat, printre care s-au numarat: Viorel Hrebenciuc, Ion Bazac, Gabriel Vlase, Dragos Benea sau Catalin Mardare.

Mitingul electoral a avut loc la Casa de Cultura “Vasile Alecsandri” din centrul municipiului Bacau. Sala care a gazduit adunarea a fost frumos decorata cu multe flori proaspete, chiar am fost suprins de temperatura optima din incapere.

Jos puteti vedea 16 dintre cele mai intersante de la evenimentul prezentat mai sus.
7 comentarii la “Foto: Mircea Geoana si PSD-ul la Bacau”

 1. Robertworld 25 Mai 2009 at 16:53 Permalink

  parerea mea este ca psd-ul este compus din hotzi si nu cred ca se va schimba nicio data.repet …e parerea mea:P

 2. SoriN 25 Mai 2009 at 17:22 Permalink

  Mare obositi astia cu intalnirea lor sau ce o fost , au alungat jumatate de terasa de la zebra dupa ce au pus imnu , dat la maxim.

 3. sebykos 25 Mai 2009 at 18:42 Permalink

  TOTI FURA AI VAZUT FAZA AI CU UN CANDIDAT LA PRIMARIA SA NUSH CE A ZIS CA FURA CAT POATE SI OAMENII LAU ALES ASA CA TOTI FURA

 4. Manolache Alexandru 26 Mai 2009 at 16:21 Permalink

  daca erai in momentul ala pe terasa nu cred ca mai erai atat de incantat de “optimismul” evenimentului. imnul dat la maxim in urechile clientilor terasei este inca o dovada a circului pe care il fac partidele politice mioritice cand vine vorba de “campanie electorala”, cum numesc ei pomana asta generala…ar trebui sa prezinti toate aspectele unui eveniment, si cele pozitive (care nu prea au fost) si cele negative…

  nu votati! nu luati parte la furtul Romaniei! nu contam decat la alegeri!

 5. Manolache Alexandru 26 Mai 2009 at 16:22 Permalink

  “Comentariul dvs. a fost salvat şi va fi vizibil după ce va fi aprobat de către proprietarul blogului.” – nu mi se pare normal…apar doar coment-urile care iti convin tie sau cum?

 6. kristofer93 26 Mai 2009 at 20:30 Permalink

  Comentariile sunt moderate de mine, pentru a evita eventualele cuvinte urate. Nu faceam asta inainte dar am fost nevoit in ultima perioada, din cauza celor care nu stiu decat cuvinte urate.

 7. Tudor 27 Mai 2009 at 01:18 Permalink

  Deja imi fac greata toti politicienii


Lasa un comentariu