Foto: Parcurile Catedralei si Trandafirilor de Craciun

Sambata, 26 Decembrie 2009 | Bacau, foto, Pareri personale | 5 comentarii

Ieri, in prima zi de Craciun, am iesit in oras cu aparatul foto si cu mai multi prieteni. Printre fel de fel de poze personale, am avut rabdarea de a suprinde multe, chiar foarte multe imagini din Parcul Catedralei si Parcul Trandafirilor din Bacau, cu aranjamentele luminoase pentru Craciun si cu atmosfera specifica sarbatorilor de iarna: am vazut familii intregi care se fotografiau, care se bateau cu zapada, care cantau colinde si multa voie buna.

Cateva cadre realizate in aceasta iarna in Parcul Cancicov, cel mai important loc de recreere in aer liber din oras, pot fi vazute aici, in articolul realizat la scurt timp dupa caderea primilor fulgi de nea in luna decembrie.

Acum va las cu 14 fotografii realizate ieri, 25 decembrie 2009, in Parcurile Catedralei si Trandafirilor din Bacau.


Lens: Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM

5 comentarii la “Foto: Parcurile Catedralei si Trandafirilor de Craciun”

 1. Mega Bacau 26 Decembrie 2009 at 15:03 Permalink

  Bune fotografiile!
  Bravo!

 2. Anonymous 26 Decembrie 2009 at 15:21 Permalink

  Buna lentila, e a ta?

 3. kristofer93 26 Decembrie 2009 at 15:42 Permalink

  Da

 4. tudor 28 Decembrie 2009 at 00:10 Permalink

  As propune CL, primariei (si EON) ca in anii viitori, decat sa mai cheltuie bani cu montarea, demontarea tuturor ornamentelor luminoase si plata energiei electrice pe care acestea o consuma, sa economiseasca si sa monteze stalpi pt. iluminatul public pe toate strazile si stradutele din oras, acolo unde e nevoie sau unde lipsesc uneori cu desavarsire. Ca degeaba suntem "oras european", daca ne rupem gatul pe intuneric si ne sunt sparte masinile parcate intre blocuri ori ne da cineva una-n cap la 6 dimineata, cand mergem la servici/scoala. Unde mai pui ca nu s-au montat astfel de instalatii luminoase decat in zona ultracentrala a orasului. In rest…un bradut la spital, trei instalatii pe podul de la Narcisa, inca vreo trei pe la URA, cateva prin Nord si cam atat.

 5. Franke' 5 Ianuarie 2010 at 11:35 Permalink

  Nu-mi place moda asta cu "brazi" din luminite.


Lasa un comentariu