Foto: Preuniversitaria – Vrănceanu vs. Pedagogic vs. Antipa

Miercuri, 4 Aprilie 2012 | Bacau, foto | Comenteaza

În cel de-al treilea spectacol din cadrul Preuniversitaria 2012, ultima semifinală de altfel, şi-au dat întâlnire, pe scena Casei de Cultura “Vasile Alecsandri”, Colegiul Naţional “Gheorghe Vrânceanu”, Colegiul Pedagogic “Ştefan cel Mare” şi Colegiul “Grigore Antipa”.

După consumarea tuturor probelor (printre care paradă de modă, dans, interpretare, cultură generală, fair play, prestaţie prezentatori), câştigătorii serii au fost elevii de la Pedagogic, aceştia surclasând detaşat Vrânceanu şi Antipa. Juriul a fost format numai din elevi, câte un reprezentant de la fiecare liceu care participă la Preuniversitaria 2012.

Cele mai bune şase fete şi cei mai buni şase baieţi vor fi anunţaţi mâine, după centralizarea rezultatelor. Aceştia vor merge în finala Preuniversitaria 2012, care va avea loc, cel mai probabil, pe 4 mai. Vă las cu fotografiile de astăzi, peste 80 la număr, însă nu înainte de a remarca prestaţia elevilor de la Pedagogic, ei oferind publicului un spectacol pe cinste. Mi-a plăcut modul în care cei din sală şi-au susţinut concurenţii, parada de modă ECO, dar şi momentele artistice. Da, Pedagogicul a avut cele mai tari momente artistice şi, fără îndoială, cel mai tare public.

În schimb, Vrânceanu are un mare plus din partea mea în privinţa participanţilor la miss şi mister, majoritatea prezentându-se ireproşabil. Şi prezentarea de modă a acestora a fost ok, însă nu a avut o temă şi nici altceva definitoriu, ca în cazul Pedagogicului. Antipa au venit şi ei cu nişte momente bune, însă totul a fost umbrit, aş putea spune, de parada de modă care cică avea ca temă… primăvara. Eu am văzut 5 tipe îmbracate în colanţi şi latex, strident machiate şi deloc primăvăratice.

În fine, vă las cu pozele!

Preuniversitaria 2012 este una dintre activităţile pregătite de Consiliul Judeţean al Elevilor Bacău, împreună cu ISJ Bacău şi Casa de Cultură, în cadrul programului Şcoala altfel.

Lasa un comentariu