Foto: Primul ministru si coloana oficiala

Duminica, 24 Mai 2009 | Bacau, foto, Pareri personale, stiri | 5 comentarii

Primul ministru a fost vineri, 23 mai 2009, in vizita la Bacau.
Remember:

Pe langa masurile de securitate luate la Sala Sporturilor despre care va voi vorbi intr-un articol viitor, lucrul care mi-a placut cel mai mult a fost dotarea automobilistica pe care a avut-o la dispozitie premierul la Bacau: un Mercedes Clasa S si mai multe BMW-uri Seria 5.

Eu fiind fan BMW, am fotografiat toate 5-urile prezente la Sala Sporturilor. Majoritatea aveau motor de 3000 de centimetri cubi, benzina/diesel. Toate BMW-urile erau dotate cu sistemul xDrive (tractiune integrala).


5 comentarii la “Foto: Primul ministru si coloana oficiala”

 1. Anonymous 24 Mai 2009 at 23:31 Permalink

  ma plictisesti

 2. Anonymous 25 Mai 2009 at 19:09 Permalink

  De ce nu a venit piticania cu masina personala si cu bodyguarzii platiti din pensia lu ma-sa?!?! Pentru ce trebuie sa suporte cetatenii deplasarile in scop electoral, mai ales pe timp de criza?!? Asta ar intra undeva pe la abuz in servici, furt din banii publici si altele…

 3. Pufossu 26 Mai 2009 at 13:39 Permalink

  @ al doilea Anonim: Prietene, du-te tu, învârtindu-te, pe pensia lu’ mă-ta. Stai flex, nu sunt partizan Bocist, dar mă amuză ăştia ca tine care califică, în necunoştinţă de cauză, chestia asta ca abuz sau furt :))

 4. Anonymous 27 Mai 2009 at 00:29 Permalink

  Pufosule, tzeposule, prieten esti tu cu ma-ta si cu pensia ei de toate zilele. Daca nu stii despre ce vorbesti, mai bine stai in banca ta sau comenteaza pe site-ul antenei 3, ca acolo-si dau intalnire marii cunoscatori si analistii politici-cei de toate zilele. Cum ai califica tu, preamaretule si pd-istule de mlastina, cunoscatorule de cauze, un asemenea abuz? Este drept, toti cei ce beneficiaza de protectia sistemelor de paza si protectie/informatii/telecomunicatii speciale/si restul, o fac in baza unui acord scris pe care il semneaza odata cu ocuparea functiei. Dar se presupune ca ar trebui sa nu profite de asta. Insa cand vezi ca prostanacul, marinarul, piticania si toata gloata lor se duc in vacante, la mare si la munte in weekend, in campanie electorala…si aici sunt insotiti de serviciile mai sus enumerate…parca nu prea mai este moral (cel putin, daca nu si legal). Ai habar la ce costuri se ridica deplasarile lor?!??? Parerea mea este ca tot ceea ce depaseste deplasarile in interes de serviciu si prin urmare cele efectuate in interesul public ar trebui platite din buzunarul lor.

 5. PaRaDoX 27 Mai 2009 at 10:24 Permalink

  Macar au asfaltat si ei zona aia din fata salii Sporturilor. So gropi erau acolo. Din poze parca se vede ca au asfaltat. Ticalosii. de trei luni sunt gropi in zona aia de 30-40 de cm. Acu cand a trecut ministrul pulii au asfaltat aia repede. Mama lor de hoti.


Lasa un comentariu