Foto-reporter la Bucuresti!

Joi, 24 Mai 2007 | Pareri personale | 3 comentarii

Astazi am incheiat un parteneriat cu un foto-reporter de la Bucuresti care va fi prezent , daca poate la multe evenimente importante din Bucuresti.Deci pana acum am vorbit despre Bacau, dar acum voi extinde domeniul de activitate.

Acel foto-reporter are tot 14 ani ca mine, dar este foarte talentat. Puteti vedea aici creatii de ale lui! Are un aparat foto performant, deci calitatea pozelor va fi foarte buna!

Este nascut pe 25.05.1993 , are in portofoliu olimpiade anuale de matematica si romana, concursul cangurul lingvist, diploma ECDL in folosirea PC-ului, stie Pascal, PHP si MySQL ca limbaj de programare. A participat la multe concursuri foto, fara premii dar are un viitor stralucit in fata.

Va asigur ca va face treaba buna, el isi va face treaba de foto-reporter si imi va face comentariile aferente la poze , iar eu voi adapta textul!
Articolele nu vor fi destul de dese, dar articolele vor fi foarte interesante!

Uitati o creatie de-a lui! Este facuta la parada de 1 Decembrie 2006 din Bucresti.Poza este modificata cu efect motion blur!

3 comentarii la “Foto-reporter la Bucuresti!”

 1. Anonymous 24 Mai 2007 at 18:53 Permalink

  Cam veche dar merge. Nice little blog, poate o iesi ceva din ce vei face cu tipu’ ala (sau e tipa?)!

 2. kristofer93 24 Mai 2007 at 18:56 Permalink

  Tip! Si iti spun ca iesa!

 3. Anonymous 25 Mai 2007 at 14:46 Permalink

  felicitari pentru blog, si mai ales pentru fotografiile din bacau, care mi-au amintit de… tinerete. e mult schimbat fata de cum il stiam (am plecat acum 20 de ani de acolo), dar unele locuri le-am racunoscut 😉

  un bacauan din milano.

  p.s. keep up the good work! :)


Lasa un comentariu