Foto: Serbarile Timisoreana 2009 la Bacau – ziua 1

Zilele acestea, intre 7 si 9 august 2009, are loc in Bacau festivalul „Serbarile Timisoreana” – editia 2009. Sunt trei zile pline cu muzica, mici, bere si voie buna. Festivalul are loc pe platoul cuprins intre Sala Sporturilor si Bazinul Olimpic de Inot.

Prima zi a serbarilor tocmai s-a incheiat. Vineri, in prima zi a festivalului, au cantat formatiile Zero si Compact, ambele live. Jos puteti vedea 33 de fotografii realizate aseara.

Maine vor concerta Vunk si Holograf, iar duminica Pasarea Colibri.

Zero


Compact

8 thoughts on “Foto: Serbarile Timisoreana 2009 la Bacau – ziua 1

  1. Cei de la Zero sunt bestiali.Sunt atat de fericita k am avut norocul sa urc pe scena alaturi de ei si mai ales sa dansez cu Alex!
    P.S.:Am si eu o intrebare…daca mai ai poze cu mn si alex,cum pot lua legatura cu tn sa le am si eu?

  2. super tare concertul!!! mai ales de ziua ta 😀 kristofer am o rugaminte…poti sa imi dai pozele de la concert?? ca te-am vazut facand mai multe poze. pls. id: emy_forever_guns merci anticipat

  3. cu vechiul aparat foto pozele erau mai reusite,e clar ca nu te pricepi,mai sant in bacaul ala si altii ca tine care aveti aparate de filmat si de fotografiat performante dar habar nu aveti sa faceti o poza sau un clip,ati umplut youtubul cu filmuletile voastre si poze peste tot,ba voi astia din bacau va credeti buricul moldovei?cu spectacolele voastre cu tot,hai Iasule !

  4. sal am si eo o rugaminte la tine dami j mie toate pozele de la serbarile timisoreana….id meu:elyy_ely2000…..plzzz dami j mie pozele:*:X

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *