Foto: ShowTime @ Arena Mall – Andreea Balan si Arsenium

In ultimele 2-3 saptamani m-am obisnuit ca in fiecare sambata seara sa merg la Arena Mall si sa fac poze la showtime-urile cu artisti cunoscuti organizate in acest complex comercial. Ideea este foarte buna si am sesizat ca vine foarte multa lume!

Spun ca este o idee foarte buna pentru ca scopul acestor spectacole este de a atrage multa lume la magazine. Din obisnuinta, cei care vin si asista la spectacol se plimba inainte prin magazine si cu siguranta ca pun ochii pe ceva.

Spectacolul a inceput la 20:00 si s-a terminat la 21:30. Au sustinut spectacole:

  • Andreea Balan (concert live)
  • invitat special: Petrisor Ruge @ „Dansez pentru tine” (dans)
  • Arsenium (concert playback)

Am fost acolo, am facut aprox. 270 de cadre din care am selectat 23 pe care le puteti vedea mai jos! Acest fotoreportaj reprezinta o premiera pentru mine: ajustarile fotografiilor au fost realizate cu Adobe Photoshop CS4 Extended!

Adobe PS CS4 este mai rapid si eficient pentru ca foloseste GPU-ul dar necesita o perioada de acomodare daca treceti de la CS3 la CS4!

Dj Fish si Augustin Mihaila

Publicul din Arena Mall la inceputul spectacolului

Andreea Balan si dansatoarele saleBuna idee!

Un instantaneu cu Andreea Balan si trupa

Publicul @ Andreea Balan


Si-a facut aparitia si Petrisor
Cei doi au facut show

„Magicianul” Augustin cu sforile sale

Arsenium si dansatoarele

Publicul @ Arsenium

Arsenium a cantat de doua ori Rumadai, noul sau single

Publicul @ Arsenium

Una dintre dansatoare

Panorama de la etajul 2

La revedere!


Saptamana viitoare se anunta doua spectacole in mall din cate am inteles! Tineti aprope si va voi informa despre toate evenimentele si spectacolele din Bacau!

11 thoughts on “Foto: ShowTime @ Arena Mall – Andreea Balan si Arsenium

  1. andreea canta live de mult in concerte..si canta f bine..nush dc ai impresia (anda) ca nu poate sa sustina un concert live…

  2. Trebuie sa va spun ca eu am ajutat-o sa-si monteze microfonul la intrarea lui Petrisor. In mare parte a cantat live. Trebuie sa intelegeti ca un artist nu poate sa cante live daca danseaza in acelasi timp. Artistii straini folosesc un mic cor ce se aude pe spate care imita la perfectie vocea artistului vedeta. Asta implica si costuri suplimentare. Una peste alta, ANDREEA a facut un super-spectacol la Arena Mall.

  3. de ce vb anda fara sa stii?…ai fost in viata ta la un concert de-al andreei?…du-te si dupa aceea hai aici si sa te aud k mai comentezi…asa sunteti toti…vb fara sa cunoasteti…ipocriti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *