Foto și video: de 1 Iunie, Antonia a urcat băcăuanii pe statui

Sambata, 1 Iunie 2013 | Bacau, foto, muzica | 5 comentarii

Zona centrală a Parcului Cancicov a fost full în această seară. Două-trei sute de băcăuani au asistat la recitalul Antoniei din cadrul Festivalului Arlekin 2013.

Pentru că niște copii și adolescenți și-au dorit o imagine de ansamblu asupra scenei, aceștia s-au cățărat pe cele două statui din mijlocul parcului. Îi înțeleg. Probabil nu vedeau ce scrie pe tricourile dansatorilor artistei (Keep calm and love Antonia!).

antonia in parcul cancicov bacau-4

N-am zis degeaba că băcăuanii au asistat la spectacolul Antoniei. Exceptând grupul de copilași din fața scenei, care neapărat voiau “Marabou”, aproape nimeni n-a dansat sau cântat. Încă nu mi-am dat seama de ce: ori din cauza warm-up-ului focloric, ori din cauză că Antonia are un spectacol cam dezordonat.

În ceea ce privește îndemnul de pe îmbrăcămintea dansatorilor, spectatorii au fost calmi. Poate prea calmi. Cât despre “love Antonia”… las imaginile de mai jos să vorbească.

Am citit la Cătălin că la noapte Antonia cântă la o nuntă, tot în Bacău. Na, poate iese mai bine acolo. :)

PS: Nu se compară cu headliner-ul de la Arlekin 2011, Andreea Bălan.

5 comentarii la “Foto și video: de 1 Iunie, Antonia a urcat băcăuanii pe statui”

  1. Nein 2 Iunie 2013 at 05:12 Permalink

    Mai dati o fuga pe la Iasi si Cluj, obositilor, sa invatati sa fiti civilizati. Statuia respectiva e inclusa in “marele” patrimoniu al Bacaului?

  2. Iulyyy 2 Iunie 2013 at 22:26 Permalink

    Ai ajuns cu filmarea pe cancan, felicitări încă o dată pentru calitatea “priectelor”


Lasa un comentariu