Foto: Slănic Moldova într-o noapte cu 0 grade

Luni, 22 Decembrie 2014 | Bacau, foto | Comenteaza

Până să vă povestesc cum a fost și ce am făcut în weekend la Trainingul “Ideea Ta pentru Bacău”, pus la cale de RYMD în cadrul proiectului Cetățeni Activi pentru Bacău, vă invit să aruncați un ochi peste fotografiile pe care le-am făcut într-o noapte în centrul stațiunii Slănic Moldova.

Chiar dacă suntem în “plin sezon”, n-am văzut prea mulți oameni în Slănic Moldova. Din cauza temperaturilor ridicate și a zăpezii insuficiente, autoritățile sunt obligate să țină Pârtia Nemira închisă. Pentru orice eventualitate, eu aveam echipamentul de schi la mine. Chiar aștept zăpada ca să testez singura pârtie din județ! Iar când o voi face, fiți siguri că voi relata.

Cert este că de Revelion la Slănic va fi full. N-o spun bazându-mă numai pe situația din anii trecuți, ci și pe rata de ocupare pe care o indică Booking.com în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie: peste 75%. Dacă în zilele următoare va ninge, e posibil ca și de Crăciun să fie multă lume în stațiune. Dar asta rămâne de văzut.

Până atunci, vă las cu fotografiile pe care le-am făcut în Parcul Slănic Moldova, weekendul trecut, într-o seară cu temperaturi în jurul a 0 grade. Era ora 22:00.

Lasa un comentariu