Foto: Traian Basescu la Saucesti

Sambata, 3 Iulie 2010 | Bacau, foto, stiri | 3 comentarii

Ca urmare a inundatiilor din localitate, presedintele Romaniei Traian Basescu a fost astazi in vizita in comuna Saucesti din judetul Bacau. Seful statului a sosit in jurul orei 17:00. Acesta, impreuna cu prefectul Neculai Olaru, primarul Saucestiului si o intreaga armata de ziaristi a dat ochii cu zeci de sinistrati care isi spuneau oful cu lacrimi in ochi.

Presedintele a promis ca pana la sfarsitul anului Saucestiul va fi protejat de un dig care sa reziste unor astfel de inundatii. Apa, frigul si ploaia torentiala nu l-au intimidat pe Traian Basescu, el mergand sute de metri in apa care ii ajungea la brau, intrand in casele pline cu mal si incercand sa linisteasca locuitorii comunei Saucesti.

Jos puteti vedea o galerie foto cu vizita presedintelui la Saucesti. Va spun sincer ca e cel mai ud fotoreportaj facut de mine vreodata. Efortul a meritat, chiar daca am avut apa pana la brau si m-am chinuit sa protejez aparatul cu diverse textile.

3 comentarii la “Foto: Traian Basescu la Saucesti”

 1. tudor 3 Iulie 2010 at 20:29 Permalink

  N-am vazut nicio poza in care apare B. in apa pana la brau. Exagerezi.

  Apoi, statul roman nu are sef. O greseala pe care o comit multi din cei ce apar in diferite emisiuni de la TV.

 2. Anonymous 4 Iulie 2010 at 13:06 Permalink

  statu roman nu are sef ci doar un prostalan aka basexu

 3. Pariuri sportive 19 Iulie 2010 at 10:34 Permalink

  Stiti ce am observat in zilele trecute?Cand Basescu mergea la sinistrati in fiecare zi aceasi model de tricou purta numai in diferite culori.Am numarat 5 culori.Credeti ca inseamna ceva? poate atata fete are.


Lasa un comentariu