Foto: Ziua Marinei, celebrata la Insula de Agrement

Duminica, 15 August 2010 | Bacau, foto, Pareri personale | 4 comentarii

In acest an, Ziua Marinei (15 august) a fost sarbatorita de bacauani la Insula de Agrement. Clubul Nautic Bacau si Centrul Regional de Ecologie au organizat la Insula de Agrement un eveniment ce a promovat sporturile nautice.

Programul a debutat cu o competitie de caiac, desfasurata intre echipaje din partea Gruparii Mobile de Jandarmi, a Inspectoratului de Politie Judetean si a Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Mr.Constantin Ene” Bacau.

Evenimentul a continuat cu o defilare de ambarcatiuni, diverse jocuri si concursuri, plimbari de agrement si demonstratii cu diverse tipuri de ambarcatiuni. Cei prezenti au avut ocazia sa se plimbe gratuit cu barci cu motor/cu vasle, cu skijet-ul, cu caiacul, dar si cu vestita “banana”. La ora 18:00, trupa Luni La Teatru a sustinut un concert de rock alternativ, la Debarcader.

Am stat la Insula vreo 5-6 ore si nu m-am plictisit. Unu la mana am avut ce poza, doi, am testat si eu ambarcatiunile. Mi-a placut. Jos puteti vedea multe poze de la eveniment.

4 comentarii la “Foto: Ziua Marinei, celebrata la Insula de Agrement”

 1. www.camerarosie.wordpress.com 15 August 2010 at 19:23 Permalink

  Si cine-a castigat, ISU? Altfel ar fi de rasul lumii. Duceti-va anul viitor la Bicaz. E destul de aproape, iar spectacolul merita tot efortul deplasarii. Sau mergeti la Constanta si primit drept bonus ocazia de a va huidui presedintele.

 2. Anonymous 15 August 2010 at 22:45 Permalink

  Multumesc de fotografie, Kris, "I <3 Fox" 😀

 3. Anonymous 17 August 2010 at 20:28 Permalink

  "La Teatru a sustinut un concert de rock alternatic" … Ce inseamna rock "alternatic"???

 4. kristofer93 17 August 2010 at 22:35 Permalink

  Alternativ era. Mersi.


Lasa un comentariu