Foto si video: Ziua portilor deschise la ISU

Sambata, 10 Septembrie 2011 | Bacau, foto, Pareri personale | Comenteaza

Pompierii, punctul central al inspectoratelor de situatii de urgenta din tara, se bucura de o incredere de 92% in randul populatiei. ISU se numara printre institutiile care sunt binecuvantate, ca sa spun asa, de o politizare minima, uneori aproape inexistenta. Pompierii salveaza zeci de mii de vieti pe an si, contrar asteptarilor evlaviosilor, sunt peste Biserica Ortodoxa in clasamentul increderii.

Marti, 13 septembrie 2011 este ziua lor. Se fac 163 de ani de la Batalia de pe Dealul Spirii. Ziua Pompierilor din Romania este un bun prilej ca pompierii din toata tara sa deschida portile institutiilor in care lucreaza si sa arate lumii munca din spatele actiunilor la limita ce au dus la aceasta imagine de necontestat printre cetateni.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Judetean “Maior C-tin Ene” Bacau a primit ieri un grup de 40 de elevi, printre care si membri ai Consiliului Judetean al Elevilor Bacau. Este pentru prima oara cand intru intr-o astfel de unitate si o voi face de cate ori voi avea ocazia. Demonstratiile si actiunile de simulare a situatiilor de urgenta m-au facut sa ma intreb de ce nu am mai venit pana acum la pompieri caci, slava Domnului, am avut ocazia.

Curiosii pot participa si luni la actiunile demonstrative din incinta ISU Bacau, situat pe strada Milcov.

Imaginile spun totul.

Lasa un comentariu