Fotografii de la spectacolul din 26 mai 2008 – Voltaj si Holograf

Marti, 27 Mai 2008 | Bacau, foto | 1 comentariu

Ieri de la orele 20:00, PSD a organizat un spectacol la care au fost invitati Voltaj si Holograf pentru a concerta. Inca de la 19:00 echipa de campanie a PSD era prezenta pentru a face atmosfera.
Spectacolul a inceput cu o intarziere de mai mult de 30 de minute, a inceput cu Voltaj, a continuat cu un mic discurs al celor doi candidati Benea si Mardare si s-a incheiat cu Holograf, lumea plecand la 22:45.

As vrea sa spun ca 90 % din public nu avea drept de vot, cei 90 % erau minori. Sa fi facut PSD-ul acest spectacol pentru 10% din public, asta insumand cam 100-150 de spectatori? Cand cei doi candidati au intrat pe scena, majoritatea au inceput sa hiuduie, poate din instinct, majoritatea avandu-l in cap doar pe Becali sau Basescu.
Candidatii au inteles mesajul, si-au dat seama ca au in fata numai minori fara drept de vot si au scurtat discursul, vorbind doar 2 minute, dupa care au plecat.

Voltaj si Holograf au cantat foarte bine, nota zece din punct de vedere artistic, din punct de vedere politic eu cred ca spectacolul a fost ratat. Oamenii au dansat, au cantat, au batut din palme, s-au distrat si au huiduit.

Eu va las cu cele 13 fotografii selectate pentru a vi le arata!













1 comentariu la “Fotografii de la spectacolul din 26 mai 2008 – Voltaj si Holograf”

  1. Anonymous 27 Mai 2008 at 21:01 Permalink

    hai sechelariu!!…votati sechelariu!!! forta sechelariu!!!


Lasa un comentariu