Fotografii de la spectacolul organizat de Sergiu Sechelariu – 9 mai

Un al doilea spectacol ce s-a desfasurat vineri a avut loc in fata la Sala Sporturilor si a fost organizat de Sergiu Sechelariu, candidat la primaria orasului Bacau. Acest spectacol si-a indeplinit targetul, adunand peste 1500 de persoane, in timp ce la concertul organizat de PNL din centru au fost prezenti doar vreo 200 de persoane.

Era normal deoarece au fost mai multi artisti consacrati. Cotidianul local Desteptarea a exagerat putin si a scris ca „Sergiu Sechelariu i-a cucerit pe bacauani„, aiurea…

Va marturisesc ca am facut o greseala destul de mare ca am stat la spectacolul organizat de PNL si ca nu am fost la Sergiu Sechelariu. De ce? Aveam ocazia sa fac poze unor artisti mai consacrati.

Oricum, am trecut si pe la spectacolul organizat de Sechelariu si am facut cateva poze pe care le-am postat mai jos.

Dupa cum spuneam, 1500 de persoane au fost prezente

Evenimentul a fost moderat de Doru Octavian Dumitru si Alina Sorescu

Pana si jucatorii FCM Bacau au fost interesati de Sergiu Sechelariu

4 thoughts on “Fotografii de la spectacolul organizat de Sergiu Sechelariu – 9 mai

  1. Spectacolul a fost cu adevarat unul bun. Artistii au fost in forma (Alina Sorescu a stralucit!) si candidatul a facut imagine buna. Fara fasoane, fara discursuri patriotice… Are clasa. Cat priveste numarul de participanti, estimarea ar fi undeva pe la 4000 de bacauani.

  2. 4000? cum nu 40 de mii?hai 100 de mii…ce sa mai au venit si din adjud oameni…mai lasa-ma bah ca abia daca au fost 1500 cat a zis kristofer(si nr asta cred ca e cam mare)

  3. ma oripileaza efortul imens al lui Sergiu Sechelariu de a aduna voturi:concerte,masini care-i fac reclama.sa nu uitam ca e fratele mafiotului ala mai mare si nu vreau, cel putin eu ca orasul sa fie iar condus de acel grup de interese care fura cu nesimtire

  4. Propaganda lui Seche fost PSD-ist si aku independent e pompoasa si recalcitranta .. cu masinile din BC .. cu avionul care zboara p cerul BC-ului si numai spun k ti-e sila sa mergi cu autobuzele vazandu-i mutra de tigan hot si ipocrit.. El numai asa ar putea castiga primaria .. prin concerte .. propaganda recalcitranta .. si d astea .. si ink odata concertul din fata d la moldova nu a fost a PNL-ului a fost concertul Compact pt promovarea noului album ce s-a sustinut in toata tara .. oricum n-are o treaba sechelariu cu functia de primar .. locul lui e langa frate-su !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *