Fotografiile de la Full A.C.T. Night

Sambata, 24 Decembrie 2011 | Bacau, foto | 8 comentarii

Trupa de teatru băcăuană A.C.T. a împlinit zece ani şi a marcat momentul joi, 22 decembrie, printr-un spectacol la Teatrul Municipal Bacovia. Atmosfera din sală mi-a adus aminte de ID Fest: toate locurile ocupate, o mulţime de tineri şi multă voie bună. Evenimentul a cuprins mai multe piese. Prima mi s-a părut seacă (nr. Tom şi Jerry). La a doua m-am amuzat copios (nr. A safe place). A treia parcă nici nu a existat.

Momentul principal al serii a fost, fară dar şi fără poate, Graffiti – fotografii de familie. Merită rejucată! Mesajul este real, perfect adaptat publicului adolescent şi bine închegat. Pânza imensă cu graffiti din background a făcut toţi banii. Simplu şi frumos.

La mulţi ani, A.C.T! Îngropaţi desenele animate şi insistaţi pe arta urbană! PS: Nu daţi cu parul, căci aici este vorba de gusturi.

8 comentarii la “Fotografiile de la Full A.C.T. Night”

 1. Mari 24 Decembrie 2011 at 14:54 Permalink

  poza de sus face toti banii.. nu panza cu grafitti :))

 2. Marius L. 24 Decembrie 2011 at 14:55 Permalink

  Săraca Raluca! 🙂

 3. raluca 24 Decembrie 2011 at 15:57 Permalink

  asta e! :))

 4. Alex 25 Decembrie 2011 at 16:30 Permalink

  So, kristofer… Din nou vrei sa-ti arati marele talent de comentator teatral, la fel ca la I.D. fest. Acelasi sfat: lasa-te! Stim ca vrei sa-ti impartasesti opinia cu noi, traind intr-o tara libera, insa nu merita sa spui ca o piesa e seaca, sau alta nici n-a existat. “Truth or dare”, adica ultima piesa, a fost printre primele 3 la un festival de teatru de improvizatie, si crede-ma, toate piesele au fost bune. Ne bucuram ca tii in viata Bacaul, dar ar trebui sa te axezi pe chestiile gen: “tineri interesati de arta”.

 5. yo 25 Decembrie 2011 at 18:42 Permalink

  are orgasm fata aia ce nebuni cica teatru mai bine zis dezordine

 6. Raluca 26 Decembrie 2011 at 11:48 Permalink

  poti sa iti dai seama intr-adevar de calitatea unei piese in functie de o poza. tare? sau ce?

 7. yo 27 Decembrie 2011 at 14:50 Permalink

  e tare exprima durere in tine disperare un fel de lascivitate

 8. marsh 5 Ianuarie 2012 at 01:27 Permalink

  Toti dubiosii dezvolta, intr-un mod fabulos, o a 2-a pereche de coaie, in spatele tastaturii. Dar live…cu cioc mic si joc de glezna. Dar sunteti amuzanti 🙂 E plin de cocalari. Blogul asta e ok, omul care scrie nu. Momentele ACT au fost ok, spectacolul mai putin ok, dar e timp…lucrurile se invata experimentand. LASATI TASTATURA!

  o zi mirifica.

  F.


Lasa un comentariu