Fotoreportaj: Istanbul 2012, partea a II-a

Vineri, 31 August 2012 | foto, Pareri personale | 2 comentarii

Este, dacă vreți, continuarea galeriei foto din luna iunie, când am realizat Istanbul 2012 – the movie. Zilele trecute am vizitat din nou magnificul Istanbul și m-am întors acasă nu numai cu “recolta” de după shopping, ci și cu multe fotografii în care am suprins frumusețea orașului ce separă Europa de Asia.

2 comentarii la “Fotoreportaj: Istanbul 2012, partea a II-a”

  1. Dany6710 31 August 2012 at 14:25 Permalink

    De Instanbul si de bucataria turca nu poti sa zici ca te-ai saturat .Cine calca in Instanbul nu poate sa uite acel episod niciodata . Un popor mindru cu oameni carora nu le este rusine sa spuna sus si tare , “-da sunt Turc”,cu o bucatarie atit de bogata in arome ,gusturi si culori in cit imediat recunosti ca nu ai mincat bine cu adevarat niciodata

  2. BigBadSheep 31 August 2012 at 23:55 Permalink

    Despre turci numai de bine. Am nişte amici turci – unul e francez şi unul e italian -adică născuţi în Franţa şi Italia. Dar amândoi susţin că ei sunt turci. Şi în casă au numai produse turceşti, inclusiv electrodomestice: maşini de spălat BEKO, TV şi audio Bluesky etc.
    Frumos Istanbul-ul… dar parcă lumina nu e prea frumoasă acolo. Cel puţin nu te-a ajutat în poze. Fotografiile de seară sunt mai frumoase şi mai interesante. Un sfat?! Nu ma fotografia pe diagonală – încearcă să eviţi astfel de încadrări – parcă plesneşte ochiul.


Lasa un comentariu