Fotoreportaj: Istanbul 2012, partea a II-a

Este, dacă vreți, continuarea galeriei foto din luna iunie, când am realizat Istanbul 2012 – the movie. Zilele trecute am vizitat din nou magnificul Istanbul și m-am întors acasă nu numai cu „recolta” de după shopping, ci și cu multe fotografii în care am suprins frumusețea orașului ce separă Europa de Asia.

2 thoughts on “Fotoreportaj: Istanbul 2012, partea a II-a

  1. De Instanbul si de bucataria turca nu poti sa zici ca te-ai saturat .Cine calca in Instanbul nu poate sa uite acel episod niciodata . Un popor mindru cu oameni carora nu le este rusine sa spuna sus si tare , „-da sunt Turc”,cu o bucatarie atit de bogata in arome ,gusturi si culori in cit imediat recunosti ca nu ai mincat bine cu adevarat niciodata

  2. Despre turci numai de bine. Am nişte amici turci – unul e francez şi unul e italian -adică născuţi în Franţa şi Italia. Dar amândoi susţin că ei sunt turci. Şi în casă au numai produse turceşti, inclusiv electrodomestice: maşini de spălat BEKO, TV şi audio Bluesky etc.
    Frumos Istanbul-ul… dar parcă lumina nu e prea frumoasă acolo. Cel puţin nu te-a ajutat în poze. Fotografiile de seară sunt mai frumoase şi mai interesante. Un sfat?! Nu ma fotografia pe diagonală – încearcă să eviţi astfel de încadrări – parcă plesneşte ochiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *