Frozen party in Privilege Luxury Club

Marti, 26 Octombrie 2010 | Bacau, foto | 1 comentariu

Privilege Luxury Club, deschis recent in cladirea Di Livio din apropiera Autogarii, organizeaza vineri, 29 octombrie 2010, Frozen party.

Primele 250 de fete care ajung in locatie au intrarea libera. Reducerea este valabila pentru cei care nu au rezervare si consumatie inclusa in pretul canapelei!

Situat pe str. I.L. Caragiale in Cladirea Di Livio, Club Privilege este asezat pe 2 nivele si are ultima tehnologie in sonorizare, design interior si stil glam. Petrecerile vor fi de lux, cu invitati pe masura si lume buna, cu clienti atent selectati.

Pret intrare: 20 ron (2 frozen shots din partea casei)
Rezervari la 0720 847 847
Parteneri media: kristofer93.com si Inima Bacaului

1 comentariu la “Frozen party in Privilege Luxury Club”

  1. Anonymous 2 Noiembrie 2010 at 07:13 Permalink

    Am inteles ca e foarte elegant si frumos, dar totusi la ce prestiugiu are numele Privilege in strainatate, macar ar trebui sa abordeze o alta politica de petreceri, ce au adus pana acum se ridica abia la standardele unui club studentesc. Sunt din Roman si intr-un timp veneam cu placere in cluburile din Bacau, mai ales pentru muzica, dar de 1 an incoace numai Zebra mai misca in zona de muzica buna. Si cam prea mare pretul laintrare pentru asemenea petreceri. Sigur nu se va duce nimeni.


Lasa un comentariu