Full A.C.T. Night 8 sau teatru full de tineri în ajunul Crăciunului

Marti, 24 Decembrie 2013 | foto, Pareri personale | Comenteaza

În fiecare an, membrii A.C.T. Bacău sărbătoresc aniversarea trupei de teatru din care fac parte, alături de părinți, foști membri și tineri băcăuani, printr-un eveniment intitulat Full A.C.T. Night.

Aseară, la Teatrul Bacovia, începând cu ora 20:00, s-a desfășurat cea de-a opta ediție. Îmi plac foarte mult evenimentele de genul acesta pentru că izbutesc, cred eu, să anime din punct de vedere cultural tinerii din Bacău.

Tinerii actori aspiranți au jucat “De-a baba oarba”, de Edna Mazya. Nu, nu s-au ascuns prin teatru, ci au reușit să ascundă vreo 200 de tineri de frigul de afară, oferindu-le o piesă adolescentină, care a scos la suprafață o parte dintre greșelile tinerilor din ziua de astăzi: violuri, băute, violență, minciuni, vocabular inadecvat etc. Mie mi-a plăcut. M-am relaxat și m-am simțit bine. Asta a fost peste ediția din 2011.

IMG_4114

Am fost exaltat de scenografie și de selecția pieselor ce rulau pe fundalul momentelor “minionilor” (sper c-am scris bine). Parcă așa se numeau omuleții negri cu mască ce reprezentau reflecția abstractă a personajelor. Nu vă speriați! Doar am citat din tinerii actori, puțin pasionați, se pare, de “lemnoleză”.

Să mai faceți seri dintr-astea, nu vă opriți! Până ne vedem din nou la ID Fest (sper să continuați să fiți decenți și să evitați dubla și dubioasa postură de organizatori și concurenți), vă las cu fotografiile realizate aseară.

Și, pentru că ați fost cuminți, muncitori și ați umplut un teatru cu tineri, lucru pentru care aveți toată aprecierea mea, Moș Crăciun vine la voi și vă oferă toate fotografiile pe care subsemnatul le-a realizat la Full A.C.T. Night, fara sigla, la rezolutie mare. Download link.

Lasa un comentariu