Funkagenda – Budgie

Joi, 3 Martie 2011 | muzica | Comenteaza

BPM peste 132, lead uplifting, euforie, pasaj lung, vocal, multe piese trance in ultima perioada, aici, pe blog. Stop! Azi ascultam ceva mult mai agresiv si mai low. Este vorba despre o productie de pe ultimul EP lansat de ToolRoom Records. Piesa se numeste Budgie si apartine lui Funkagenda.

Funkagenda si-a facut aparitia pe scena muzicii electronice abia in anul 2006. Cu toate ca este un new-comer, Adam Walder aka Funkagenda este unul dintre artistii mei favoriti. La baza acestui lucru este stilul agresiv de mixat si produs pe care il reflecta mixurile si productiile sale personale. Printre cele mai cunoscute productii ale lui se numara Antidote, Good Times, Nobody Listens To Techno, Flauta Magica, Mad Money, Breakwater, What The Fuck, Shogun, etc. Recent, acesta si-a lansat propriul label, Funk Farm. Primul release a fost una dintre cele mai cantate piese progressive din 2010, Astana.

Dupa cum spuneam la inceputul articolului, astazi ascultam Budgie, o super productie tech house care, cred eu, va domina clasamentele primaverii in zona muzicii electronice. Rupe!

Lasa un comentariu