Gala Mesajul Meu Antidrog

Vineri, 10 Iunie 2011 | Bacau, foto | 5 comentarii

Azi, incepand cu ora 13:00, Teatrul Bacovia a gazduit “Gala Mesajul Meu Antidrog!”. Evenimentul a adunat si a premiat participantii editiei din acest an ai concursului care poarta acelasi nume. Manifestarea a fost presarata cu momente artistice (galeria foto, mai jos).

Premiile acordate anul acesta la faza judeteana, constand in bani si birotica, sunt oferite de Directia Judeteana de Sport si Tineret Bacau, Consiliul Local Bacău, Centrul Europe Direct Bacau, Biblioteca judeteana ”C. Sturdza” Bacau, Trustrul de Presa Desteptarea, Asociatia ”Inimi Deschise”. De asemenea, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bacau si Grafit Invest au oferit distinctii si diplome castigatorilor, dar si Voluntarilor VIP.

In afara de premiile in bani oferite de Consiliul Local tuturor castigatorilor locurilor I, II, II si celor care au luat mentiune, este foarte important de precizat faptul ca toti castigatorii locurilor I au primit o tabara gratuita la Valea Budului, oferita de Directia Judeteana de Sport si Tineret Bacau (DJST), in perioada 11-12 iunie 2011.

Printre partenerii concursului si ai galei s-a numarat si Consiliul Judetean al Elevilor Bacau. In alta oridine de idei, am primit din partea Agentiei Nationale Antidrog – CPECA Bacau diploma de Voluntar VIP pentru implicare si daruire in activitatile antidrog. Le multumesc! 🙂

Galerie foto: Gala Mesajul Meu Antidrog

 

 

5 comentarii la “Gala Mesajul Meu Antidrog”

 1. Elena 10 Iunie 2011 at 16:30 Permalink

  Pacat ca toti acesti elevi depun atat efort pentru nimic…

 2. ra_media 10 Iunie 2011 at 23:59 Permalink

  Bravo copii

 3. Ghioc "sky" Madalin 12 Iunie 2011 at 06:46 Permalink

  @Elena . Da , exact aceeasi parere . Nu vezi ? Nici macar o poza facuta cu noi .

 4. Radu 12 Iunie 2011 at 09:35 Permalink

  Premii in bani? ce premii in bani? nici eu nici un coleg [eu cu premiul 2 el cu 3] nu am primit nici macar 1 leu

 5. Ghioc "sky" Madalin 12 Iunie 2011 at 13:06 Permalink

  @Radu . Eu am luat locu 1 si nici acolo nu s-au dat bani . bacau off 🙁


Lasa un comentariu