Gala Premiilor Comunităţii Băcăuane

Fundaţia de Sprijin Comunitar a organizat aseară cea de-a XI-a ediţie a Galei Premiilor Comunităţii Băcăuane, evenimentul fiind găzduit de Restaurant Levisticum şi prezentat de Melania Medeleanu. Această gală nu numai că strânge sub un singur acoperiş sponsorii şi partenerii FSC, ci şi îi „pune la treabă” pe aceştia, caracterul evenimentului fiind exclusiv caritabil. Aseară s-au dunat peste 45 000 de euro, bani care vor merge către proiectele sociale ale FSC.

Marii premianti ai serii, laureatii Premiilor Comunitatii Bacauane pentru actiunile in sprijinul comunitatii locale din anul 2011:

  • Companii: BRD Groupe Societe Generale pentru proiectul: Prieteni adevărați;
  • Institutii si ONG-uri: Inner Wheel Bacău pentru proiectul: Camera de terapie senzorială;
  • Persoane fizice: Dr. Mihai Galinescu, pentru proiectul: Secția de Terapie intensivă pediatrică a Spitalului Județean Bacău;
  • Premiul de Excelenta: Dl. Zaharia Dumitru, istoric

La licitatia serii care a fost gandita ca un moment amuzant si relaxat au fost licitate trei tablouri realizate de beneficiarii FSC: primul tablou a fost adjudecat de compania DEDEMAN cu suma de 300 lei, al doilea de catre Provident cu suma de 2000 lei. Cel de al treilea tablou, la care prezentatoarea evenimentului, Melania Medeleanu a adaugat un dans si o partida de sah cu castigatorul, a starnit o adevarata disputa si un dialog gustat de public intre domnul Catalin Grigoriu de la Comfert si domnul Ionel Lupu, guvernatorul Lions Club. “Pachetul” a fost adjudecat de domnul Ionel Lupu contra sumei de 5000 de lei.

Momentele artistice ale serii au fost asigurate de copiii beneficiari ai FSC de la centrele Mozaic si Clubul cu Lipici Bacau, voluntarii organizatiei si cativa beneficiari ai Centrului de Zi pentru varstnici Dr. Stefan Ciobanu. Narcis Iustin Ianau a fost marea surpriza a serii si a incantat inca o data audienta cu doua momente muzicale de exceptie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *