Galerie foto: BIAS 2018

Sambata, 28 Iulie 2018 | foto | 2 comentarii

Fiind azi în București, am profitat de timpul liber și m-am dus la Aeroportul “Aurel Vlaicu” din Băneasa, unde a avut loc cea de-a zecea ediție a regalului aviatic Bucharest International Air Show (BIAS 2018).

N-am mai fost acolo după-amiază/spre seară, așa cum am făcut la edițiile precedente, ci dimineață, încurajat fiind în luarea acestei decizii de prognoza nu tocmai favorabilă pentru finalul zilei. Constat că am fost inspirat pentru că e ora 8 seara și afară plouă.

În relativ puținele fotografii pe care le-am realizat la ediția din acest an puteți vedea formația Red White Sparks din Polonia (aeronave PZL TS-11 Iskra), extraordinarii Turkish Stars (F-5), câteva aparate F-16 și elicoptere IAR ale Forțelor Aeriene Române, dar și un 737-700 al TAROM, flancat spectaculos de Hawks of Romania de la Aeroclubul României, o tonă de parașutiști de la același aeroclub, dar și cărăușii aerieni ai armatei române, C27J Spartan și C-130 Hercules.

Totuși, cele care m-au dat pe spate au fost “stelele turcești”, disciplinate și perfect coordonate în evoluția lor. Le puteți identifica printre cadrele realizate după semiluna de pe cozile avioanelor.

 

2 comentarii la “Galerie foto: BIAS 2018”

  1. Edi 29 Iulie 2018 at 22:26 Permalink

    Da’ ce ii mai lauzi tu pe turcii astia… la fel faceai si cu aia de au venit sa construiasca la Bacau centura si uite ce buleala au dat!


Lasa un comentariu