Galerie foto pe DeviantART – in constructie

Vineri, 14 August 2009 | foto, internet, Pareri personale | 3 comentarii

Am cont pe DeviantART de mai multa vreme dar nu aveam pana aseara in galerie mai mult de patru fotografii.

Am inceput zilele trecute sa selectez toate fotografiile realizate de mine si sa pun deoparte cele mai reusite cadre. Este vorba de un amplu proiect foto. Imaginati-va ca am zeci de mii de cadre in peste 130 de GB si ca mi-am propus sa vad toate pozele.
Mai pe scurt le selectez pe cele mai bune, le retusez, dupa care le pun in ordine cronologica in galeria de pe DeviantART.

Dupa ce termin de postat toate fotografiile realizate pana in momentul de fata, voi continua sa postez cele mai bune cadre in viitor, in timp real, sa zicem la o saptamana-doua dupa ce le-am realizat…dar mai intai sa termin cu miile de poze care trebuie selectate.

Pana in momentul de fata am selectat fotografiile realizate pana in noiembrie 2007. Urmeaza alte 5 DVD-uri si nu mai putin de 30 000 de cadre care se afla in computer.
Aseara am urcat pe DeviantART aproximativ 30 de fotografii.

Daca sunteti interesati sa vedeti cele mai bune fotografii realizate de mine pana acum si de acum incolo puteti accesa galeria kristofer93.deviantart.com sau, daca aveti cont, ma puteti adauga in lista voastra de DeviantWATCH. Va asigur ca galeria va contine in viitor sute de poze.

3 comentarii la “Galerie foto pe DeviantART – in constructie”

  1. Anonymous 14 August 2009 at 12:35 Permalink

    LA DEVIANTART IL COPII PE FOX 🙂

  2. tzopescu 14 August 2009 at 12:56 Permalink

    ok bun…de obicei (mai ales pt incepatori, dar nu neaparat) se fac multe cadre…dar cate din ele sunt cu adevarat bune? alea merita puse pe disc…restul maculatura (stiu din experienta proprie)

  3. Anonymous 21 August 2009 at 13:38 Permalink

    sora-ta , desi cred ca are mai putina experienta decat tine face poze cam de 10 ori mai bune !!! Pozele tale sunt atat de comune si fara esenta .


Lasa un comentariu