Gara din Bacau – aprilie 2008 (foto)

Vineri, 18 Aprilie 2008 | Bacau, foto, stiri | 2 comentarii

Duminica am trecut pe la gara. Frumos: trenuri, lume, o oarecare liniste. Nu mai trecusem de mult timp pe-acolo si iata ca s-au facut ceva schimbari. Gara a fost modernizata!

Innoirea nu este inca radicala, presupun ca inca mai au de lucrat. Acel pasaj subteran ce face legatura intre oras si cartierul CFR ramane in continuare mizerabil, intunecat si plin de urina. Peronul este in continuare la fel de ciuruit, cu multe placi de gresie lipsa, scaunele sunt rupte, dar totusi s-a modernizat cladirea principala. In fata garii s-au montat lampi noi de iluminat si speram ca vom avea o gara 100 % europeana, nu doar 50 % (cum arata acum).

Pasarela este la fel de nesigura, lemnul inlocuieste asfaltul pe alocuri, consider ca cei care trec pe acolo sunt in pericol.

Nu am ratat ocazia si am facut cateva poze!
2 comentarii la “Gara din Bacau – aprilie 2008 (foto)”

  1. Radu GEORGE 18 Aprilie 2008 at 11:12 Permalink

    Într-adevăr, ar putea arăta mult mai bine de atât, dar depinde de interesele celor de la putere şi dacă firmele capabile să se arunce la un astfel de proiect sunt agreate sau nu de cei care dau banul.

  2. catalin.turcitu 18 Aprilie 2008 at 16:55 Permalink

    ce s-a facut pana acum imi place. daca se duce proiectul pana la capat va arata bine dar nu extraordinar (gara din focsani este terminata de acum 2 ani si arata senzational, sper sa aveti ocazia de a o vedea).


Lasa un comentariu