Gareth Emery feat. Christina Novelli – Concrete Angel

Miercuri, 18 Ianuarie 2012 | muzica | 2 comentarii

Am pus-o pe Urban.ro şi nu voi ezita să v-o arăt şi vouă. Este noua piesă vocal trance a lui Gareth Emery, realizată în colaborare cu Christina Novelli. Nu ştiu dacă putem vorbi despre trance, însă cu siguranţă vorbim despre un viitor hit. Concrete Angel a strâns aproape 500 000 de vizualizări pe YouTube într-o săptămână. Este o performanţă notabilă pentru nişa progressive-trance.

Concrete Angel vine sa completeze suita de piese menite sa ajunga cat mai sus in topurile dance, departandu-se putin de stilul care l-a consacrat pe Gareth Emery, si anume trance-ul. Christina Novelii este un nume nou, insa asta nu inseamna ca nu are sanse sa faca performanta cu Concrete Angel. Data de lansare a piesei este 13 februarie 2012. Label-ul “vinovat” de aceste release este, dupa cum ne asteptam cu totii, Garuda, apartinand lui Gareth Emery.

Via Urban.ro, locul unde scriu zilnic despre muzica electronică.

2 comentarii la “Gareth Emery feat. Christina Novelli – Concrete Angel”

  1. Andrei 18 Ianuarie 2012 at 07:11 Permalink

    lansata pe 13 februarie 2012?

  2. ArnejPryda 12 Februarie 2012 at 21:14 Permalink

    Piesa este foarte ok,chiar daca nu este o piesa trance pura.As putea spune ca este o continuare soft pentru sanctuary.Nu are acelasi ritm precum exposure , mansion sau tokyo,dar cu singuranta va fi un hit pe mainstream.

    Astept ziua de maine sa o pot downloada pana nu inchide totul ACTA:))))


Lasa un comentariu